2777
2789

مادر شوهرم ۲۰ سال پیش فوت شده پدر شوهرمم ۱۵ سال پیش دوتا برادر شوهر دارم که خیلی خوبن یکی بزرگتره از شوهرم یکی کوچیک تر یه خواهر شوهرم دارم که خارج از کشور بود الان ۶ ماه برگشته پدرم دراورده با دخالت هاش و حرفاش نمیدونم چیکار کنم بزرگترم هست این داداش هام خیلی احترامش دارن‌واقعا نمیدونم چیکارش کنم😬😬😬😬😬

شما هایی که چندتا خواهر شوهر یا مادر شوهر دارین چطوری باهاشون تا میکنید

البته میدونم همه یکسان نیستن و خوب و بد دارن 

منم خواهرشوهرم ایران نیست 😁 با مادرشوهرم یه جوری سر می‌کنیم 😶

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی اذیت میکنه‌نیومده داره گند میزنه به همه جی

یه کمی فاصله بگیر ازش، کاریش نمیشه کرد 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
یه کمی فاصله بگیر ازش، کاریش نمیشه کرد 😕

بابا بامن باشه کیلومتر ها فاصله میگیرم ولی مگ میزاره صب میاد شب میره خودش هیچی کلیم فامیل جمع میکنه باخودش میاره تو این ۶ ماه ۵۰ تا دورهمی مهمونی گرفته تو خونه من بابا والا دارم دیوونه میشم 😭

حرف هم میزنی میگه بی احترامی کردی 

یکسره هم در حال نظر دادن راجب زندگی شخصی ماست نه فقط نظر ها علنن دخالت میکنه 

بابا بامن باشه کیلومتر ها فاصله میگیرم ولی مگ میزاره صب میاد شب میره خودش هیچی کلیم فامیل جمع میکنه ...

واااای عجب اعجوبه‌ایه 🥴 چرا خونه‌ی شما مهمونی می‌گیره؟ همسرت چیزی نمیگه؟ راضیه از وضعیت؟

واااای عجب اعجوبه‌ایه 🥴 چرا خونه‌ی شما مهمونی می‌گیره؟ همسرت چیزی نمیگه؟ راضیه از وضعیت؟

میگه خونه شما بزرگه خوشگله مناسب مهمونیه🤐

شوهرم  وقتی توهینی میکنه یا تیکه بد میندازه تذکر میده ولی واسه این مهمونیا و اینا چیزی بهش نمیگه چون بزرگتره همش هم میگه حق مادری به گردن داداشام دارم از طرفیم یکم ناخوشه دیگه بدتر همه مراعاتش میکنن 

صب تاشب ور دل منه بخدا اعصابم نمیکشه امروزم قفلی زده رو بچه 

میگه خونه شما بزرگه خوشگله مناسب مهمونیه🤐شوهرم وقتی توهینی میکنه یا تیکه بد میندازه تذکر میده ولی ...

😫😫😫 خدا به دادت برسه. من اعصاب ندارم، جات بودم احترام محترامو میذاشتم کنار 😐

😫😫😫 خدا به دادت برسه. من اعصاب ندارم، جات بودم احترام محترامو میذاشتم کنار 😐

واقعا نمیکشم ببینی کی بندازمش بیرون فقط بخاطر شوهرم احترامش نگه داشتم ولی واقعا داره زیاده روی‌میکنه