2777
2789

من چند نفرو دیدم که موهای صورتشون بعد لیزر ضخیم شده بود

ولی خیلیاهم دیدم که راضی بودن

موهای صورت خودم مشکیه و حدود ۱۰تا موی ضخیم دارم تو صورتم

بنطرتون لیزر جواب میده یا ریسک نکنم اخه واقعا خسته شدم از اصلاح

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یدونه مو داشتم رو صورتم دیگه نیسش بعد لیزر ولی فقط پایین گوشم کنار لپمو لیزر میکردم ب نظرم خوبه اگه مو هاش زیاده ولی مال من خیلی نبود 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

من نظر شخصی و‌ تجربه اطراف فقط میگم خب اگه کرکی و ریز هست نه همون ماهی یک بار بند میزنم کافیه، اگه و ...

همش ضخیم نیست ولی مشکیه یه روز درمیون هم درمیاد با تیغ اصلاح میکنم خسته شدم

من یدونه مو داشتم رو صورتم دیگه نیسش بعد لیزر ولی فقط پایین گوشم کنار لپمو لیزر میکردم ب نظرم خوبه ا ...

من صورتم تقریبا پرموعه و یه روز درمیون هم باید تیغ بزنم

ولی خب فقط همون ۱۰ تا دونه ضخیمن

من صورتم تقریبا پرموعه و یه روز درمیون هم باید تیغ بزنمولی خب فقط همون ۱۰ تا دونه ضخیمن

مشکل هورمونی نداری ؟اول ازمایش بده اگه بود دارو بخور  هورمونات تنظیم بشه بعد برو لیزر چون لیزر مو های کرکی رو جواب نمیده هورمونی هم ن

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

موی صورت رو فقط با دستگاه اشنایدرپلاس میشه لیزر کرد که بتونه موهای نازک رو هم لیزر کنه بدون ضخیم شدن موها

من از دستگاه اشنایدرپلاس راضی بودم خیلی زود نتیجه گرفتم و پوستم روشن تر شد درد نداشتم و موهام ضخیم نشد اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون 

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶