یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرت تنهایی بهتر از حفظ عفت نیست؟ تنها نبودن به چه قیمتی؟ چه تضمینی هست که اون آدم رفیق همیشگی تنهائیت باشه؟؟؟ کاش فقط چند دقیقه خوب فکر کنی. خودتو جای مادرت بذار خوشحال میشی بفهمی دخترت این کارو کرده؟
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
قطعا خوشحال نمیشم ولی کمکش میکنم از این شرایط عبور کنه
حالا خودت به خودت کمک کن. امیدوارم اگر واقعا پشیمونی از این شرایط عبور کنی به سلامت ولی به خدای خودت قول بده که دیگه عفتتو حفظ کنی. هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو نداره که پاکی خودتو از دست بدی بخاطرش مخصوصا ذات مرد. مواظب خودت باش اینو بدون که اگر مشکلی پیش بیاد این فقط مشکل تو است و اون آدمی که بخاطرش پاکیتو از دست دادی هیچوقت نمیاد گردن بگیره
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
چون تفکر من با خانوادم خیلی فرق داره و اگر این اتفاق بیافته آرامشم رو از دست میدم
این که چه اتفاقی بیت شما و دوستتون بوده یه تصمیم شخصی بر اساس فرهنگ و اعتقادات شخصیتونه به خودتون سخت نگیرید ولی بعد از گذروندن این چالش دقت نظر بیشتری داشته باش