2777
2789

سلام دوستان نی نیسایت
این متن، درد دل یک عزیز بزرگوار بود که وقتی داشتند تعریف می کردند، نه اشک شون بند میومد، نه می تونستند درست نفس بکشند   

یه زمانی که دختر خونه بودم، فقط می‌خواستم زودتر از خونه پدر و مادرم برم؛ برم خونه شوهر، یه زندگی مستقل بسازم، خودم باشم، زن خونه خودم باشم...

اما حالا، هر روز دلم می‌خواد از خونه شوهرم فرار کنم و برگردم به همون خونه‌ی قدیمی...
ولی دیگه دیر شده.

دیگه پدر و مادری نیست که برم سمتشون.
دیگه نه پناهی دارم، نه قدرتی برای دویدن...

پام رو از این خونه لعنتی بذارم بیرون، از دست یه شغال خلاص می‌شم و می‌افتم وسط یه جنگل پر از گرگ و صدها شغال و کفتار صفت های دیگه ( اینجا از همه مردهای سالم عذرخواهی کردند)

گاهی واقعاً نمی‌دونم کجا برم...
گاهی حس می‌کنم اصلاً "کجا برم" ای وجود نداره...

این دل‌نوشته، از یکی از زن‌هایی بود که با یک رابطه سمی دست‌و‌پنجه نرم می‌کردند...

آیا برای شما آشناست؟
آیا تا حالا بین موندن توی یک درد و رفتن به سمت یک ترس، گیر کردید؟

خوشحال می‌شم صدا و تجربه ی دل شما رو هم بخونم...

با احترام
حمیدرضا یافتیان
مربی رهایی از روابط سمی و بنیان‌گذار هیپنوتیزم ارتباطی

با پناه بردن به اغوش خدا همه مشکلات حل میشن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پناه بردن به اغوش خدا همه مشکلات حل میشن

بله دقیقا

در تایید فرمایش شما

خداوند منبع نامحدود و بی پایان هر خوبی ست و اگر در هر کاری خدا را شریک کنیم و رضایت او بخواهیم، بهترین شریک و بهترین پشتیبان را داریم.