سخت نیس؟؟ حس اینک شما بیشتر میفهمین و باید همه چیو ب زور حالی کنید بهش
بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
شوهرم باهوشه ولی در عین همون ساده است بیشتر سرش درس و کار بوده من بر عکس هوشی زیاد ادعایی ندارم ولی سریع خیلی چیزا خصوصا احساسی و روابط و اینا رو میگیرم زرنگ ترم ازش
بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
شوهرم باهوشه ولی در عین همون ساده است بیشتر سرش درس و کار بوده من بر عکس هوشی زیاد ادعایی ندارم ولی ...
دقیقا منم همینم