2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته کاش هیچ وقت صبح نشه😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 59 پست
چرا گلم اگه بدوني من چقدر دلم خونه.مشكل مالي ندارم.در عوض در گير ي بيماري ام كه به هيچكي نميتونم بگم

کاش من مریض میشدم سرطان میگرفتم میمردم راحت میشدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هه استراجت چی خوبه ب بچه بگه مادرت سگه بروبزنش هرموقع میادمیزنه منو ازشوهرمم ک دلم پرره تامیفهمیدمن ...

چی بگم عزیزم ...تا وقتی خونست باهاش خوش باش ..بلاخره یه روز خودش خوب و بد رو از هم تشخیص میده

من دارم تلاش میکنم کم کم بیخیال باشم چون من اینقدر از همه محبت گدایی کردم خسته شدم میخوام فقط به خودم اهمیت بدم چیکار میشه کرد خب دوستم ندارن خودمو حرص بدم مگه تغییر میکنن؟  بهتره منم نسبت به اونا بی تفاوت باشم باور کن استارتر من مادر دارم پدر دارم ولی انگار بچه سر راهی ام اونقدر اینا منو ناراحت کردن دیگه حس میکنم پدرو مادر ندارم بعضی وقتا یاد جودی ابوت میوفتم بعضی وقتا یاد بچه های پرورشگاهی میوفتم میگم کاش بلد بودم از همه فرار کنم 

کاش من مریض میشدم سرطان میگرفتم میمردم راحت میشدم 

توروخدا اينجوري نگو.ي زماني فكر و ذكرم پول بود.الان خداروشكر دارم اما دلم سلامتيمو ميخواد.حاضرم بر گردم ب قبل ولي با تن سالم

بچمواخرهفته شوهرم میبره پیش مامانش میگه بزارب اونا عادت کنه 

چراعادت

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏