2777
2789

سلام خانوما من یه فامیلی دارم دختره همسن منه

بعد میاد مثلا میبینه یه بالم لب خوشبو دارم میگه جوون میخوای اینو برا کی بزنی

وقتی عروسی چیزی میریم رژ میزنم میاد با صدای بلند میگه برا کی زدی برا کی ارایش میکنی؟

وقتی میرم بیرون یه ذره رژ میزنم میاد جوری ک دوستام بشنون با حالت چندشی چشمک میزنه برا کی رژ زدی با کی قرار داری؟؟

ببخشید اینو میگم ولی خیلی عقب مونده است

فک میکنع اگه به خودت برسی برای پسراس و دوست پسر داری

خودش اصلا ارایش اینا نمیکنه میگه من دختر خوبیم برای چلب توجه کاری نمیکنم در صورتی ک خداشاهده من اصلا اونجور دختری نیستم تا حالا با پسری سلامم نکردم

الان میخوام چهارتا حاضر جوابی برای حرفاش یادم بدین

ببخشید طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ننت...

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بگو عقب مونده‌ای چیزی هستی

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
روم نمیشه😭😂دوست دارم خرابش کنم ولی نمیدونم چجوری

پس بگو مگه همه مث توعن  که در ظاهر مظلوم باشن ولی هرشب با یکی بخوابن

من برعکس تو به خودم احترام میزارم و میرسم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬