2777
2789
عنوان

شما تو خونه باباتون میپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 43 پست

من حوصله غذا خوردم ندارم اخرین بار دیروز ۱۲ ناهار خوردم

بخواب لباس عوض کنم لباس خواب بپوشم؟

نه همین تیشرت شلوارک تاب ساحلی اینا کافیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میپوشیم؟

روبدوشامبر

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

من ک میپوشم ولی بلنداش

اره ولی چون کمربندش باز شه همه دار و ندار میریزه بیرون باز من نمیپسندم

همون تاپ و شلوارک بهتره بنظرم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

دوران مجردیم 

تابستون پیراهن خواب میپوشیدم برای زمستون ست لباس خواب

در طول روزم که تاپ با شلوارک 

الانم همین مدلیم تو خونه خودم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

😐😐😐😐چرا باید جلو بابات شال بزاری

دخترعمم اینجوریه هی بهش میگم ترکیدی تو گرما کلا دوست نداره جلو مردا بی حجاب باشه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
دخترعمم اینجوریه هی بهش میگم ترکیدی تو گرما کلا دوست نداره جلو مردا بی حجاب باشه

خوده خدام اینارو گردن نمیگیره دیگه

لعنتی باباته

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

من حوصله غذا خوردم ندارم اخرین بار دیروز ۱۲ ناهار خوردمبخواب لباس عوض کنم لباس خواب بپوشم؟نه همین تی ...

نه موقع بیداری هم روبدوشامبر بپوشی مثلا

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چی؟فک کردم فقط من نفهمیدم

روبدوشامب

اینی که میگی نمیدونم چیهولی تیشرت و شلوارک میپوشمشلوارک تا زانو

یه سرچ کن😂

خوده خدام اینارو گردن نمیگیره دیگهلعنتی باباته

وای😂😂

جلو برادر چی؟

اره دیگه داداش و بابا

😐😐😐😐چرا باید جلو بابات شال بزاری

اینجا دیدم یکی میگفت با خواهراش جلو باباشون روسری سر میکنن 

قانون محرم نامحرمیو جابه جا کردن😅

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

جلو برادر چی؟

اخه مگه محرم نیستن