2777
2789
رفتم بررگسالان باید امتحان بدم ک قبول بشم میخوام فقط دیپلم بدن اگه پول بدم دیپلم میدن؟

اگه رشته بدون امتحان نهایی برداری راحته. قبولی میدن خودشون

کاربر آقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان نهایی ندادی ببینی این دوره زمونه قبول شدن کنکور از دیپلم گرفتن راحت تره

همه ما سال آخر امتحانات نهایی دادیم هم‌سال آخر دبیرستان هم سال آخر راهنمایی هم سال دبستان 

امتحان نهایی جدید نیست که 

تویی ک نمیتونی از پس دیپلم بربیای چرا میخوای بری دانشگاه؟ دانشگاه هزاران برابر سخت تر ار دبیرستان هس ...

عزیزم دیپلم نمیتونم ولی دانشگاه رشته ای میرم ک علاقه دارم ولی من به هیچ کدوم از این درسا علاقه‌اب ندارم

همه ما سال آخر امتحانات نهایی دادیم هم‌سال آخر دبیرستان هم سال آخر راهنمایی هم سال دبستان امتحان نها ...

امتحان های الان حوزه ای شده و با الکترونیک و مراقب و گشت انجام میشه /:

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

امتحان های الان حوزه ای شده و با الکترونیک و مراقب و گشت انجام میشه /:

هر زمانی متناسب با خودش سخت بوده بیست سال الکترونیکی نبود ولی مراقب و گشت بود و چه بسیار بچه هایی که بابت جرم نکرده سیلی میخوردن و محروم میشدن چون مراقب فکر میکرده تو مانتوش تقلب داشته 

قوه استدلال باید داشته باشی که شمارش بلد باشی دیگ قوه استدلال داشتی که فضولی نمیکردی زندگی خودشه میخ ...

قشنگ حس کردم با ی بچه ۱۷ .۱۸ساله رو ب رو هستم تو اصلا میدونی قوه استدلال چیه ؟ 

وقتی‌گفتم تورو آدم نشمردم یعنی مخاطب حرفم تو نبودی پس دهنتو ببند چون در سطح خودم نمیدونمت