2777
2789

من ۳ جلسه پلاسما تراپی واژن رفتم

برای درمان عفونت واژن هستش

نمیدونم چرا استرس دارم که نکنه خوب دستگاه رو ضد عفونی نکرده باشن

پزشک یه خانم جوون بود و همه تجهیزات رو داشت

مطبش هم خیلی شیک بود

بعد از پلاسما تراپی خودم دیدم که دستیارش داشت دستگاه رو میشست و حس میکنم قطعا بعدشم ضد عفونیش میکرد اما استرس دارم

برای پلاسماتراپی اخرن بهم گفت که عفونتم خوب شده

اما چندروزه یه درد مبهمی گاهی تو قسمت واژن و رحمم دارم

نزدیک پریودیم هست و سه شنبه باید پریود بشم

اما تاجایی که یادم میاد وقتی عفونت داشتم این درد رو گاهی داشتم

میترسم نکنه خوب دستگاه رو ضدعفونی نکرده باشه و hpv گرفته باشم😑

بیا جلو 

🤛🤛🤛👋👋👋

اینو زدم که شکای بیخود نکنی دختر خوشگلم😁 چه چیزا میگی اصلا اچ پی وی درد نداره نترس اونجا همه چی امن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا جلو 🤛🤛🤛👋👋👋اینو زدم که شکای بیخود نکنی دختر خوشگلم😁 چه چیزا میگی اصلا اچ پی وی درد نداره ن ...

چرا اگه دهانه رحمم زگیل زده باشه ممکنه درد بگیره🥲نمیدونم خیییلییییی استرس دارم اگه بعد از پریودی خوب نشده باشم و درد همچنان باشه باید پاپ اسمیز بدم😑

چرا اگه دهانه رحمم زگیل زده باشه ممکنه درد بگیره🥲نمیدونم خیییلییییی استرس دارم اگه بعد از پریودی خو ...

نوچ درد نمیگیره😚 

بعدشم مطمئن باش تمیز میکنن همه چیو استریل میکنن باز اگه مرکز لیزر بود میگفتم یه چیزی ، اونجا مطمئن. ولی خب خانما هر دو سه یه پاپ اسمیر و تست hpv بدن خیلی خوبه . 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

نوچ درد نمیگیره😚 بعدشم مطمئن باش تمیز میکنن همه چیو استریل میکنن باز اگه مرکز لیزر بود میگفتم یه چی ...

اره تازه تست دادم اخه😑واقعا هم دردناک بود از پاپ اسمیر متنفرم

خداکنه واقعا هیچی نباشع🫠

اره تازه تست دادم اخه😑واقعا هم دردناک بود از پاپ اسمیر متنفرمخداکنه واقعا هیچی نباشع🫠

هیچی نیست خیالت جمع