2777
2789
عنوان

خانومایی که بچهای خوشگل و سفید دارن خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 133 پست

ببین من خودم خیلی سفیدم اما همسرم گندمی هست و رنگ پوستش خیلی از من تیره تره سر بارداریم مدام دعا میکردم دخترم شبیه من بشه 

حالا نتیجه 

دخترم کپی خودمه در حدی که حتی تو خیابون میبینن میگن انگار مامانش کوچولو شده هیچ فرقی ندارن باهم  اما رنگ پوستش به باباش رفته 😐 البته بین من و باباشه رنگ پوستش ولی درکل بازم خیلی سفید نیست و گندمی روشنه

خواستم بگم فقط خواست خدا و  ژنه که مهمه ولا غیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا از من سفید ترن

سیب زیاد بخور با شیر در مدت بارداری هم غذای مثل قرمه وفسنحون کمتر بخور واقعا موثر دختر من به سفیدی برف سیب زرد تا میتونی بخور

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اصلش ژنتیکه

ولی من شنیدم خوردن به تو بارداریبه بچه را خوش رنگ ورو میچنه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

من گندمیم شوهرم سبزه ،یکی از بچه هام مث خودم شده اون یکی بور ،اون بور به بابام رفته مهم ژنه 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خوردن شیر و هلو زیاد بچه رو سفید می‌کنه

مرسی قشنگم

خودت تجربه کردی یا شنیدی؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بخاطر اینکه خانواده ی شوهرت سفید پوست دوست دارن،،دوست داری بچت سفید پوست بشههههه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

متأسفم....واقعا متاسفم

انشاالله خدا بهت ی بچه ی صحیحو سالمو صالح بده.......این مهمه،نه رنگ پوست

ژنتیک ک خیلی موثرهولی تغدیه ب چ صورت بود؟

من تو بارداری فقط شیرینی ناپلونی میخوردم شامو ناهارمم شیر با این بالشتکیا بود بجز اینا چیزی نمیتونستم

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

من گندمیم شوهرم سبزه ،یکی از بچه هام مث خودم شده اون یکی بور ،اون بور به بابام رفته مهم ژنه

سر بچه بورت چی خوردی بیشتر؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بخاطر اینکه خانواده ی شوهرت سفید پوست دوست دارن،،دوست داری بچت سفید پوست بشههههه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! ...

انشالله

ممنون از دعای خیرت 

اما عزیزم سفید پوست بودن منافاتی با سالم و صالح بودن نداره!

سر بچه بورت چی خوردی بیشتر؟

دوقلون برا همین میگم تاثیر نداره خوراکی وگرنه جفتشون بور میشدن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببین من خودم خیلی سفیدم اما همسرم گندمی هست و رنگ پوستش خیلی از من تیره تره سر بارداریم مدام دعا میک ...

درسته خدا حفظ کنه بچه تونو

سیب زیاد بخور با شیر در مدت بارداری هم غذای مثل قرمه وفسنحون کمتر بخور واقعا موثر دختر من به سفیدی ب ...

اره سیل رو باید بیشتر بخورم 

من هلو خیلی خوردم پسرم خیلی سفید شد . از آشنا ها شنیدم اینو بعد خودم تجربه کردم

عه چ خوب مشنیده بودم

خدا خیرت بده