پول و مادیات و .... اگه دلت خوش نباشه یا سلامتی نداشته باشید هیچ لذتی نداره
میدونم بودنش تا یه حدی که دستتون جلوی کسی دراز نباشه لازمه ولی باور کنید زیادتر بودنش اگه دلتون خوش نباشه هیچ لذتی نداره
البته من خودمم پولدار نیستم و حتی زیر خط فقرم الان ولی یه روزی فکر میکردم من اگه پولدار بودم لذت دنیارو میبردم و خوشبخت ترین آدم روی زمین میشدم چون بلدم چجوری از پول لذت ببرم و با پول و تفریحاتی که میتونم برای خودم رقم بزنم میشم شادترین آدم روی زمین
ولی الان که دلم خوش نیست الان که دیگه مدتهاست حتی یه لبخند کوچیک هم روی لبم نیومده الان که ۲۴ ساعت بغض گلومو گرفته و با اندک تلنگری اشکام سرازیر میشن میفهمم حتی اگه حساب بانکیم میلیاردی هم پر باشه اگه ماشین زیر پام بنز باشه اگه بهترین خونه رو هم داشته باشم من هیچ استفاده و لذتی نمیتونم ببرم و مثل همین الان کز کردم گوشه خونه و دارم اشک میریزم و هرگز میلیارد ها تومان پول و ثروت هم نمیتونه دل خوشم رو بهم برگردونه نمیتونه خنده رو به لبم برگردونه نمیتونه حالمو خوب کنه
پس اگه دلتون خوشه اگه سلامتین اگه هنوزم از اتفاق های کوچیک ذوق میکنید اگه هنوزم اون برق توی نگاهتون روشنه بدونید خیلی خوشبختین و شاکر خدا باشید
بخدا این متنو با اشک نوشتم چون منم دلم تنگ شده برای خندیدن های به ظاهر ساده و بی دلیل
دلم تنگ شده برای اون روزایی که میتونستم حتی برای یک لحظه از دیدن یه چیزی ذوق کنم