2777
2789

پول و مادیات و .... اگه دلت خوش نباشه یا سلامتی نداشته باشید هیچ لذتی نداره

میدونم بودنش تا یه حدی که دستتون جلوی کسی دراز نباشه لازمه ولی باور کنید زیادتر بودنش اگه دلتون خوش نباشه هیچ لذتی نداره

البته من خودمم پولدار نیستم و حتی زیر خط فقرم الان ولی یه روزی فکر میکردم من اگه پولدار بودم لذت دنیارو میبردم و خوشبخت ترین آدم روی زمین میشدم چون بلدم چجوری از پول لذت ببرم و با پول و تفریحاتی که میتونم برای خودم رقم بزنم میشم شادترین آدم روی زمین

ولی الان که دلم خوش نیست الان که دیگه مدتهاست حتی یه لبخند کوچیک هم روی لبم نیومده الان که ۲۴ ساعت بغض گلومو گرفته و با اندک تلنگری اشکام سرازیر میشن میفهمم حتی اگه حساب بانکیم میلیاردی هم پر باشه اگه ماشین زیر پام بنز باشه اگه بهترین خونه رو هم داشته باشم من هیچ استفاده و لذتی نمیتونم ببرم و مثل همین الان کز کردم گوشه خونه و دارم اشک میریزم و هرگز میلیارد ها تومان پول و ثروت هم نمیتونه دل خوشم رو بهم برگردونه نمیتونه خنده رو به لبم برگردونه نمیتونه حالمو خوب کنه

پس اگه دلتون خوشه اگه سلامتین اگه هنوزم از اتفاق های کوچیک ذوق میکنید اگه هنوزم اون برق توی نگاهتون روشنه بدونید خیلی خوشبختین و شاکر خدا باشید

بخدا این متنو با اشک نوشتم چون منم دلم تنگ شده برای خندیدن های به ظاهر ساده و بی دلیل

دلم تنگ شده برای اون روزایی که میتونستم  حتی برای یک لحظه از دیدن یه چیزی ذوق کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم چی میگی😢

کسی هست درآمد پدر یا همسرش خوب باشه ولی خودش دستش تنگ باشه ؟  منظورم اینه که انقد پدر یا همسرش خسیس باشه برا همسر یا دخترش که پولشو البته برا کس دیگه خرج کنه؟(این هم یه غم سنگینه...)

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

می دونم چی میگی😢کسی هست درآمد پدر یا همسرش خوب باشه ولی خودش دستش تنگ باشه ؟ منظورم اینه که انقد پ ...

در کنار غم های دیگه.............

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

درک این مطلب که شما نوشتی یه گنجه که همه ندارنش.

مطمئن باش همه تو یه برهه از زندگیشون اینو درک کردن

من باااارها باتمام وجودم درکش کردم.........🤦‍♀️

درک این مطلب که شما نوشتی یه گنجه که همه ندارنش.

تا وقتی دارنش قدرشو نمیدونن و حتی نمیبینندش ولی وقتی دیگه از دستش دادن میبینن چه نعمتی بوده

من خودمم تو همین وضع بودم واقعا قدر دل خوشمو ندونستم و فقط چشمم دنبال نداشته هام بود اما الان فقط از خدا دل خوش و سلامتی میخوام

استارتر خدا حالتو خوب کنه

نگران نباش انقدر خداصبر می ده ک نگو

خدا شاهده سالهاس دارم برا مواردی اشک می ریزم شب بالشم خیسه ثانیه هام اصلا نمی گذرن انگار ولی بالاخره تموم میشه می گذرن 😢