2821
2789

اینقدر بهش مبگم حالیش نمیشه هنو پول جمع میکنیم قسط بدبم باز فاتحه میخونه تو ماشین همسایه هامونم میگن چه بد راه میبره تند و پر شتاب انگار شاسی بلند زیر پاشه.... بخدا خسته شدم دلم میخاد بشینم به گریه. از همه چیزم میزنم برا قسطاش بعد باز میاد میگه زدم به جایی یا خاموش شده روشن نمیشه

کاش میتونستم بیخیال باشم کاش برام مهم نبود اومدم خونه مامانم ولی اصلا حالم خوب نییت حتی نمیتونم بخندم...رنگ زد به داداشم گفت خاموش کردم بیا دنبالم ببریم مکانیکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این شوهر منه😭😭😭😭

تو ۱۵ سال زندگی مشترک

همیشه درحال تعمیر ماشینه

محاااااااااااااااله یکماه از حقوقش خرج ماشین نشه

خرید خوردوخوراک خونه رو یجوری کم وبیش لابه لای خرجای ماشین انجام میده 

فقط همین

بعد دربست همه حقوقش خرج ماشینه

هررررماه

مغز نداره انگار

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

سلام 👋فکر کردم فقط من این مشکل و دارم و ب خاطرش دارم پیر میشم

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

وای این شوهر منه😭😭😭😭تو ۱۵ سال زندگی مشترکهمیشه درحال تعمیر ماشینهمحاااااااااااااااله یکماه از حق ...

😔😔😔😔خیلی بده.... بخدا ماشالللله زن داداشمو اینحاس نگاه میکنم کیف مبکنم ک داداشم اینقدر دورشه و ابنقدر فهمیدس ماشالله دوتا ماشین دارن چند ساله چنان تمیز ک کیف مبکنی زنشم یه مغز آرومی داره ک بیا و ببین ماشالله

ینی چیکار میکنه خراب میشه؟! 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

باز خوبه پرایده هزینه هاش کمه ... ما که 206 هزینه هاش هجومیه پدرم در اومده ب خدا درکت میکنم

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

وای این شوهر منه😭😭😭😭تو ۱۵ سال زندگی مشترکهمیشه درحال تعمیر ماشینهمحاااااااااااااااله یکماه از حق ...

میدونی تو این گرونی ها با این همه قسط و قرض این کاراشون دبگه رو مخه

چه کنیم؟؟ چطور صبور باشیم؟

منکه خودمم شاغلم حقوقم میره قسط حقوق اون تعمیرگاه ماشین .‌ دیدم داریم بدهی بالا میاریم گفتم ماشینو دیگه بر ندار ک استعلاکش و خرابیاش زیاده و بدهی بالا میاریم با اتوبوس برو سرکارت بیا ماشینو وقتی مهمونی خواستیم بریم و خیلی صروری بود برمیداریم تا یکم از بدهی هامون کم بشه بخوایم برداریم بگارونیمش خب خرج میتراشه دیگه فعلا با این روش پیش میریم