2777
2789
عنوان

فقط اونایی که طلاق گرفتن بیان

696 بازدید | 107 پست

میخام طلاق بگیرم دوتا بچه دارم یه پسر هفت ساله و دختر 4 ساله

علت طلاقم دست بزن داره شکاکه و خسیسه

مهریه ام 350 سکه هست چجوری میتونم بچه هامو بگیرم، عایا قاضی این حقو به من میده؟ 

درضمن شاغل نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرتو که اگه بخواد میتونه بگیره ولی احتمالا میگه مهریتو ببخش بچه ها رو ببر قاضی هم طبق قانون نمیتونه بچه ها رو به تو بده خصوصا که شغل و در آمد هم نداری مگر اینکه ثابت کنی شوهرت صلاحیت نگه داری بچه ها رو نداره ک اونم سخته

عزیزم بچه ها فقط تا ۷ سال حضانتشون با شماست بعدش با پدره نگم بتونی ثابت کنی پدرش لیاقت حضانت نداره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پسرتو که اگه بخواد میتونه بگیره ولی احتمالا میگه مهریتو ببخش بچه ها رو ببر قاضی هم طبق قانون نمیتونه ...

شوهرم شغلش جوریه که از ساعت 3 نصف شب میره تا هفت هشت شبم نمیاد

میتونه اگه اینو مطرح کنم بعدش بگه میبرم خونه مادرم که اون نگه داره؟ 

تا هفت سال بچه پیشته بعد هم قاضی حکم میده تا بلوغ که در اکثر موارد بچه بازم پیش مادر هست مگر اینکه مشکل حادی باشه و بعد از بلوغ بچه خودش تعیین میکنه کجا زندگی کنه مهریه ربطی به حضانت نداره مهریه رو بگیر برای خودت و بچه ها سرپناه درست کن بعد هم دست به کار شو و خرجتون رو در بیار البته بچه هات نفقه هم دارن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

اگه مهریه ببخشم تا آخر عمر بچه ها برا منه یا اینکه تا سن قانونی‌شان؟

عزیزم با بخشش مهریه نمی تونی بچه بگیری اینی که دارن میگن توافق طرفین هست قانونی نیست که مرده میکه برای حضانت بچه مهریه بده بجه رو ببر بیاد حضانت رو واگذار کنه به شما ولی نخواد بگه مهریه میدم بچه نمیدم نمی تونی کاری بکنی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تا هفت سال بچه پیشته بعد هم قاضی حکم میده تا بلوغ که در اکثر موارد بچه بازم پیش مادر هست مگر اینکه م ...

نمیشه مهرو ببخشم بچه هامو بگیرم؟ 

مال و اموالی نداره جز یه نیسان

اگه مهریه ببخشم تا آخر عمر بچه ها برا منه یا اینکه تا سن قانونی‌شان؟

مهریه هم ببخشی باز بخواد بگیره یه بامبولی در میاره میره حکم حضانت میگیره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.