سلام دوستان خوبید؟ اصلا اوضاع روحی خوبی ندارم،کسی که منودوست داشت با اجبار خانواده اش زن گرفت اوایل رابطه اش با خانمش خوب نبود خوشحال بودم شاید هنوزم بمن فکر میکنه،خونشون روبرو خونه ماست ،الان اوضاعشون فرق کرده باهم خوب شدن،من آدم بدجنسی نیستم ولی غصه میخورم چون تنها کسی که واقعا احساس میکردم دوستم داره اون بود،احساس میکنم زنش ی چیزی ازم کنده،حالا اگه بچه دارم بشن من چه کنم،چرا اینجوریه همه میگن قسمته ولی چرا هیچ چیز خوبی قسمت من نمیشه
بیشتر آدمای دنیا شکست عشقی خوردن ولی باید پاشی و کنار بیای و ادامه بدی ..قطعن با اون خوشبخت نبودی وگرنه ک قسمتت میشد...در ضمن اون اگدوستت داشت کسی نمیتونه مجبورش کنه پس خودتو الکی گول نزن زندگیتو بکن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم سعی کن به اونا فکر نکنیاولش سخت و حتی غیرممکنهاما کم کم کمش کنی بعد یه مدت کلی تغییر میکنیبرا ...
میدونی از چی میسوزم اخه پسره اصلا اون دختر رو دوست نداشت ولی دختره با سیاست خودشو بع خانواده پسره نزدیک کرد،خانوادش هم اونو بمن ترجیح دادن انگار تو ی مسابقه بزرگ شکست خوردن همچین حسی دارم
ی دعوای فامیلی هم داشتیم ولی خانوادش کلا منو پس میزدن،الان خودمم موندم که دوست داشتنش الکی بود یا به ...
میفهمم..پسرا خیلی تحت تاثیر خانواده هاشون هستن دیکاکخانواد ش باهات چپ بودن انتظار وصلت خب نباید نداشته باشی...منم یکی بود توی دانشگاه دو سال دنبالم بودیعد کحور شدیم دیوونم بود بعد ۶ماه گفت خواستگارت رو قبول کن من شرایط ازدواج ندارم واقعنم نداشت ولی من حاضر بودم سالها براش صبرکنم...آخرشم ازدواج کردم بعد یه مدت الان ده سال گذشته