2777
2789
عنوان

حس خوب 😍

57 بازدید | 1 پست

دیروز از صبح سرپا بودم ،هی بشور ،جارو بکش،دستمال بکش ،بپز،شب مهمون داشتم همه چی عالی بود ،من از اینام که همه چیزو از قبل آماده می‌کنم تا مهمون اومد بیشتر باهاش وقت بگذرونم ،هیچکسم کمکم نکرد چه تو پذیرایی چه چیدن سفره چه جمع کردنش ،ساعت یک مهمونا رفتن ،چون درطول هفته سرکارم جمعه‌ها دوست دارم فقط استراحت کنم برای همین بعد رفتن مهمونا دست به کار شدم ،میدونستم که اگه کارام بمونه برا فردا هم کوفته میخوام باشم هم روز تعطیلم به چوخ میره ،ظرفارو شستم گذاشتم آبشون بره تو این تایم گازو میزارو پاک کردم بعد تمام ظرفارو چیدم جاشون ،همه جارو مرتب کردم آخرم یه جاروبرقی ،شب ساعت سه خونه برق میزد دیگه از تمیزی ،حالا همسرم با مهمونا رسید😐مثل مهمون ازش پذیرایی شد 😐😂بعد مهمونام تلویزیون نگاه می‌کرد ،بعدم رفت خوابید هنوزم پا نشده 😂بعد میگن مردا بیرون کار میکنن 😕خب منم شاغلم.

ولی عوضش الان که از خواب بیدار شدم دیدم خونه از تمیزی برق میزنه تمام خستگیم از تنم در رفت 😍عوضش امروزو کلا استراحت می‌کنم ،عصرم همسرجان باید ببره بیرون دور دور شامم نمیپزم گردن آقاس.

خیلی خوب عالی حس خوبی خونه تمیز بودن موفق باشی بله مردها ی کم غرورشون زیادی که اونم طبیعیه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم