2777
2789

دلم یروز پر از آرامش میخاد ک‌با همسرم دوتایی بریم مثلا کوه کافه بخندیم ده دقیقه زل بزنم ب دوردست فکر کنم نفس عمیق بکشم سبک شم 😔

البته اول از همه خدارو شکر بخاطر همه نعمتاش بخاطر سلامتی من کورشم اگه ناشکری کنم

ولی خالی کردم خیلی ام خالی کردم 

مامانم هست که بچه ها رو‌نگه داره 

بارها ب همسرم گفتم توروخدا یروز برای من خالی کن 

ولی نمیکنه .میگه با بچه ها بریم 

خوب با اینام میریم .ولی من همش درگیرم یا دعواشون نشه یا گرسنه عن تشنه عن ... گریه میکنن .....خلاصه فقط اومدم دردل کنم 

الآنم دست بچه هارو گرفت برد بیرون . من موندم تو خونه 😔دم در گفت مگه نمیای گفتم نه .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضعیت همه مامانا همینه حق داری خسته باشی و دلت تنهایی بخواد 

همینکه همسرت اونا رو برده خیلی خوبه از تنهاییت استفاده کن یکم مغزت اروم بگیره 

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

من ک دلم لک زده روز تعطیل باشه و شوهرم نباشه اینقدر ک میره رو مخم همش تو اشپزخونس فضولی، الانم نصف ترشی ریخت بیرون میگه خراب شده در حالی ک گفتم نشده به‌شم اعتراض میکنم قاتی میکنه لعنت ب تربیتش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

با اینکه بچم چهار ماهشه ولی کاملا درکت میکنم.... دلت میخواد یه روز برا خودت باشی به خودت برسی بدون دقدقه بری بیرون به خودت برسی باهمسرت خوش بگذرونی و... اما سخته واقعا مادر شدن خیییلی سخته من الان که مادر شدم فهمیدم

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
۱۱-۱۲ساله به بعد که بشن دلت برای این روزا تنگ میشه. دیگه از اون سن فقط با دوستاشون وقت میگذرونن و تو ...

بیخیال توروخدا 

الان دهن مادرا صاف میشهاعصاب نمیمونه درک نمیشن حرفم بزنی همین صحبت شما رو تکرار میکنن ک بچه همینه بعدا دلت تنگ میشه!

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

درکت میکنم

چون تو همچین شرایطی بودم و هستم

الان که وقتم آزادتره دیگه حوصله کاریو ندارم فقط دوست دارم تنها باشم همیشه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم وقتی بچه وارد زندگی میشه انگار یه بمب اتم وسط زندگی میترکه😁این چیزایی که گفتی همه مامانا درگیرشن چاره ای هم نیست جز صبوری که بزرگتر بشن منم دوتا بچه کوچیک دارم الان ۴ساله به تمام معنا وقف این دوتا جوجه شدم❤️