2777
2789

دقیقا روز موعد پریودم یه لکه دیدم و دیگه قطع شد و دیگه پریود نشدم.

در حال اقدامم واسه بارداری.

حالا سوالم اینه دل درد پریودی دارم ولی نمیشم امکان داره اوایل بارداری دل درد پریود هم داشته باشی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله یکی از علایمش همین لکه ممکنه لکه لانه گزینی باشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم چهار روز پریودم عقب افتاده ولی دل درد و کمر درد پریودی رو دارم ...ولی لکه ندیدم روز موعدم... ینی میشه منم باردار بلشم؟؟🥲نوک‌سینم هام هم ی دردی داره ولی دستم بهش میخوره 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟  

اون لک ممکنه لک لانه گزینی بوده باشه 

من برا پریودی هام درد های وحشتناکی نداشتم یعنی درد داشتم اما نه اونجوری که نتونم به زندگیم برسم اما سر بارداریم موعد پریودم درد داشتم بدجوری هم داشتم درد رحم و تخمدان ها 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ممنون عزیزم انشالله😍💖

عزیزم انشالله که مامان شدی میگم وقتی پا میشی یکم کار میکنی یا سوار ماشین میشی درد پریودی شدید میاد سراغت که با استراحت خوب شی؟

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40