2777
2789

من ۱۳ساله ازدواج کردم از زیر صفر شروع کردیم شوهرم بهم خرجی نمیداد خانوادمم جاهاز ندادن چون وضعشون خوب نبود من چقد طعنه شنیدم جاریم ۳کامیون جاهاز اورد منو چقد سرکوفت دادن ولی درعرض سه سال بخودم زجر دادم تونستم وام بگیرم قسطای وامو یکی درمیون پرداخت میکردم هرچی داشتم طلا میخریدم الان ی ملیاردو۲۰۰طلا جمع کردم جاریم تمام طلاهاشو از دست داد حتی نتونستن ماشین بخرن ولی من یهو خودمو فقط تو سه سال کشوندم بالا برمیگردم به گذشته یلحظه میرم تو شوک میگم نکنه خواب باشه چقد خداخدا کردم تو خلوط گریه کردم .....خیلی چیزا نمیشه گفت ولی من معجزه خدارو دیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بدون خرجی شوهرت طلاجمع کردی؟

شوهرم ادم ابروداری بود ولی خسیس حتی لباسم برام نمیگرفت حرف میزدم میگفت اورده چی داشتی ک دنبال برده ای؟ من با کمک خانوادم وام گرفتم چون میدونستم بخاطرابروش مجبود بود قسط بده اینکارو کردم و داد سرهرقسطی ک میداد کتکمم میزد ولی دید طلا خریدم و قیمتا همینجور میره بالا دیگه بارضایت میداد والان راضی هم من هم اون

شوهرم ادم ابروداری بود ولی خسیس حتی لباسم برام نمیگرفت حرف میزدم میگفت اورده چی داشتی ک دنبال برده ا ...

اینکار خیلی ریسکیه هرکسی طاقت وتوانشو نداره خداروشکر آخرش خوب بوده برات...

لابد خرج نمیکردی فقط طلا میگرفتی همون خرج آدم تو ۳ سال ۱.۲۰۰ میشه

نه اتفاقا قبلا هم زندگیم توش پولی نبود ک خرج کنم شوهرمم نمیداد اتفاقا کیفیت زندگیمم بهترشد انگار ی گشایشی شد حتی تو اخلاق شوهرم