اصلا نگران نباش
منم نداشتم. از بس اطرافیان می گفتن و می خندیدن و تیکه می انداختن در ظاهر اهمیت نمی دادم ولی برام شده بود یه دغدغه. داشتم حس بدی از ظاهرم می گرفتم . واقعا نمی فهمم بعضیا چجور اینقدر بی شعور میشن. اینقدر می گفتن روی اعتماد به نفسم اثر گذاشته بود.به رو خودم نمی آوردم ولی توی خودم خیلی اذیت می شدم. هیچ جوری هم بزرگ نمی شد. آخرش که ازدواج کردم شوهرم همش می گفت من اینجوری دوست دارم. من کوچیک دوست دارم. اصلا بهش فکر نکن. خیلیم خوبه. تو خیلی هم قشنگی . تو خیلی هم خوش تیپی. در نهایت هم حامله شدم بزرگ شد. مجرد بودم سوتین کوچکترین سایز می بستم برام مثل کمربند بود. الان سوتین ۷۵ می بندیم.
این چیزا نشه دغدغت. آدم خوبه به ظاهرش برسه اما نه در حدی که بشه تموم زندگی و دغدغت. به جاش بشین مطالعه کن و اطلاعاتت رو بالا ببر و شخصیتت رو رشد بده و دنبال هدفات باش. تو که خودت نخواستی اونا کوچیک باشند. هرکسی یه جوره تو هم اینجوری هستی. کلا سوتین نپوش چون اول لزومی ندارد وقتی کوچیکه بپوشید دوماه سوتین ضرر داره. برا لباس مجلسی هم یکب دو ساعت از این کاپ دارا بپوش و دربیار. اونم چون لباس توی تنت قشنگ وایسه. روی ذهن و شخصیتت کار کن. سینه رو بی خیال