2777
2789
عنوان

لطفاا بیاید یه لحظهه مهمه

61 بازدید | 8 پست

من روز ۱۱ پریودیمه الان دیگهو هیچی ندارم فقط دیروز ترشح قهوه ای داشتم 

بعد دیگه امروز ک از خواب بیدار شدم تا الان هیچی ندارم اگه ترشحم نداشتم غسل کنم نماز بخونم ؟ 

از روز دهم باید بری غسل کنی اگر بعد ده روز لک ادامه داشت استحاضه حساب میشه ولی قبل ده روز پریوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از روز دهم باید بری غسل کنی اگر بعد ده روز لک ادامه داشت استحاضه حساب میشه ولی قبل ده روز پریوده

من روز دهم دیروز بود هیچی ندیدم فقط  یکم ترشح بود  قهوه ای بود خودم شک دارم اخه 

از دیروز بعدش هم دیگه هیچی ندیدم الانم هیچ خبری از هیچی نیس فعلا 

گفتم  ،عصر برم حموم غسل کنم 

اگه باز بعد غسلم ترشحی چیزی ندیدم نماز شبمو بخونم درسته ؟ 

اگه دیدم یعنی باز باید غسل کنم بعد بخونم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز دهم دیروز بود هیچی ندیدم فقط یکم ترشح بود قهوه ای بود خودم شک دارم اخه از دیروز بعدش هم دی ...

نه عزیز من لازم نیست بعد ده روز غسل کن الان برو نماز هاتو بخون اگر باز لک دیدی بعد ده روز استحاضه است که اگر در حد لک باشه استحاضه قلیله است و غسل نداره فقط باید برای هر نماز خودتو تطهیر کنی و وضو بگیری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه عزیز من لازم نیست بعد ده روز غسل کن الان برو نماز هاتو بخون اگر باز لک دیدی بعد ده روز استحاضه اس ...

اها بعد از ۱۰ روز  دیگه باید بخونم 

اگه بعد از  ده روز باز کلا لکی چیزی دیدم و در طول ماه کلا 

غسل کنم و تمیز باشم بخونم؟ 

اها بعد از ۱۰ روز دیگه باید بخونم اگه بعد از ده روز باز کلا لکی چیزی دیدم و در طول ماه کلا غسل کن ...

بله

ببین غسل کردن مشکلی نداره خیلیم خوبه طوری که کلا میگن هربار حمام رفتید غسل ما فی الضمه بکنید یا یه سری غسل ها هست مثل غسل توبه و نشاط و اینا که خوبه کلا ولی واجب نیست واسه یه لک بری غسل کنی فقط برای هر نماز باید تطهیر کنی و وصو بگیری مثلا ظهر ووعصر رو میخوای بخونی واسه ظهر یه وضو واسه عصر یکی 

اگر خون اندازه ای بود که مثلا پنبه گذاشتی کامل داخل پنبه نفوذ کرد و از اون طرف خارج شد این سطه میشه متوسطه یه غسل هم در روز داره اما اگر از اون طرف پنبه خارج شد و اومد روی نوار کثیره است و کثیره برای هر نماز غسل داره علاوه بر کارای قلیله

بلهببین غسل کردن مشکلی نداره خیلیم خوبه طوری که کلا میگن هربار حمام رفتید غسل ما فی الضمه بکنید یا ی ...

لکه بینی و ترشح قهوه ای های من در حدی نیستن ک بخوان حتی نصف پنبه رو بگیرن 

در حد چند قزرهمثلا دیروز 

همش چند قطره ترشح بود قهوه ای بود  

ولی من لکه ک میبینم همش شک میوفته ب دلم واسه این گفتم غسل کنم 

لکه بینی و ترشح قهوه ای های من در حدی نیستن ک بخوان حتی نصف پنبه رو بگیرن در حد چند قزرهمثلا دیروز ه ...

شک به دلت نباشه دستور دین همینه دیگه اگرم شک داری خودت زنگ بزن اینجا بپرس راهنماییت میکنن02531768