2777
2789
عنوان

بابام خیلی خیلی چکم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 58 پست
خیلی سخته درکت میکنمولی باور کن پشتش دوست داشتنه نگرانتن براشون مهمی جامعه ترسناک شدهکارشون ب شدت اش ...

بعضی دوست داشتن ها آدم رو بدبخت میکنن مریض میکنن

این دوست داشتن نیس این ظلمه 

صبح طرف افسرده میشه 

نمی تونه تو اجتماع باشه 

اجتماع گریز میشه پیشرفت نمی کنه

هر  چیزی دوست داشتن نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری کن زودتر خلاص شی ازونجا

چجوری خلاص شم فرار کنم؟ ۱۷ سالمه دوسال دیگه هنوز کنکور دارم تا کنکور ندم که نمیتونم برم جای دیگه تازه اونم برم نمیتونم که اکانتارو از گوشی بابام پاک کنم اخلاق بابام یجوریه که هر چیزی به نفعشان نباشه شروع میکنن به داد و دعوا 

اکانتها رو از گوشیش پاک کن و رک بگو من نیاز به حریم خصوصی دارم و به نظرم رفتار شما نه اخلاقیه نه سالم. به خاطر شما روابط اجتماعیم مختل شده و همین فشار و استرس زیادی بهم وارد میکنه. قبول نکرد کلا گوشیت رو خاموش کن و بگو شما مسئول عدم رسیدگی من به درسهام و عواقبش هستید. کنترل گریتون رو درمان کنید که تبعاتش زندگی منو تباه نکنه وگرنه شما رو نمیبخشم. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چجوری خلاص شم فرار کنم؟ ۱۷ سالمه دوسال دیگه هنوز کنکور دارم تا کنکور ندم که نمیتونم برم جای دیگه تاز ...

عزیزم ۱۸سالت شد یه خط بخر راحت هرکاردوس داری بکن خطاتم مخفی کن برنامه هاتم همینطور 

واقعا نمی‌فهممشون تازه ایناش خوبه یهو در اتاقمو باز میکنن بدون اینکه فرصت بدن گوشیو از دستم میکشن می ...

با این وجود یه روز بخای ازدواج کنی باید سنتی ازدواج کنی😑

بعضی دوست داشتن ها آدم رو بدبخت میکنن مریض میکنناین دوست داشتن نیس این ظلمه صبح طرف افسرده میشه نمی ...

دوست داشتنه اما مدلش اشتباهه

خودء پدرش معلومه مشکل داره ،کارش و مدل رفتارش کاملا غلطه اما نمیشه دوست داشتنه رو نادیره گرفت

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلی سخته درکت میکنمولی باور کن پشتش دوست داشتنه نگرانتن براشون مهمی جامعه ترسناک شدهکارشون ب شدت اش ...

می‌دونم بخدا ولی واقعا خیلی راه های دیگه هم هست که بخوان مراقبم باشن میتونن از در دوستی وارد بشن نه اینکه یه کاری کنن که روزی دوبار از ترسشون تاریخچه گوگلمو پاک کنم

آخه فقط این چک کردنا نیست بدون مامانم تا سرکوچه نمیزارن برم تو شهر بزرگم نیستیم که خطرناک باشه تو شهرستان خیلی امنیت بیشتره 

ای کاش مال من فقط گوشید کنترل میکردن

باورت میشه بابام به لباس زیرهام دست میزنه؟

ببین از اتاق میرم بیرون دو دقیقه میام میبینم دارن میگردن وسایلمو

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

ببین گوشی حریم شخصیهههه من یکی حتی دست به گوشیم بزنه تیکه تیکه میکنم همه رو چون حس میکنم بی احترامی شده بهم

توهم چندبار سلیطه بازی دربیار دیگه این کار نمیکنن

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️