2777
2789
عنوان

مادرشوهر و پدرشوهر هماهنگ

335 بازدید | 30 پست

خانما پدرشوهر مادرشوهر من همیشه خدا باهم هماهنگن هر کاری میخان بکنن تیکه بندازن دخالت کنن و حرف بسازن ..بعدم میشناسمشون هیچ حرفیو الکی نمیزنن .قضیه از این قراره چن ماه پیش یه ژل شستوشوی واژن گرفتم روش نوشته سفید کننده لابیلاها و این چیزا من این ژل و گزاشت بودم تو کمد روشوییمون بعد اینا اومدن خونمون مادرشوهرم بیسواده پدرشوهرم روی این ژلو خونده رفته ب زنش گفته.بعد دوروز منو‌دیدن زنش اومده ب من میگه ی فیلم‌تو‌ماهواره دیدیم یه زنه ترک حجاب کرده لخت بوده‌فیلمش در اومده بود اونجاش انقد سیاه و‌پر‌مو بود من جوابش ندادم دو سه بار تکرار کرد ببینه من ری اکشنم‌چیه بعدشوهرش میگفت اره فیلم گرفت بودن زنه ترک حجاب کرد بود الکییی این بحثو کشوند بودن وسط ک ببینه من ژل خریدم و ...قبل اونم هزارتا تیکه دیگ بم انداختن الان بعد سه ماه میخام امروز ببینمشون چی ب مادرشوهرم بگم.

خدایا کمکم‌ کن❤

شاید ژلو ندیدن

ولی این مدلدحرف زدنا اصلا قشنگ نیست چقدر حالم بد شد

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خاله زنک و حال بهم زن کم محلی بهترین جوابه ،اونا حرف میزنن که واکنشت رو ببینن اصلا جواب نده بذار بسوزن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

واه چه پر رو و بی ادب ، من باشم میگم چطور خوش تون اومده و تونستین اون فیلمو ببینین زشته و گناه و زنا چشم . یکم نصیحت میکردمشون که سر پیری این فیلما رو نبینین مردم میرن زیارت و سعی میکنن تا به حال اگر گناه کردن از این به بعد نکنن ... ولی فک نکنم اینا به ژل ربطی داشته باشه ها