2777
2789
عنوان

خانمای گل چند روز یکبار صورتت رو اصلاح می کنی و با چی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست
چند خریدیش اوایل سخت نبود زیر گوش چجور میندازی؟

۷-۸سال پیش خریدم یادم نی فکر کنم ۳۰۰

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینم ولی برمیداری پوست خیلیییی روشن و تمیز میشه یادت باشه پرزها الودگی ب خودش میگیره منم تص ...

آره دقیقا

جدی نمیدونستم؛ بجز اصلاح بابند تو خونه چطور میشه خودم اصلاح کنم بنظرت کرم موبر خوبه

منم مثل شما با کرم موبر صورت میزنم اما اگر خواستین با تیغ اصلاح کنین یه دونه از این ژل شاخکی های آلوورا داشته باشین قبل اصلاح و بعدش به صورت بزنین  و البته قبلش با شوینده پوست بشورین

وقتی که ژل رو صورت زدین و پوست یکم لیز شد با تیغ ابرو ( از این ساده ها نباشه کنارش یه دندونه های ریز داشته باشه)  که تیغ ابرو رو ضد عفونی کرده باشین آروم آروم روی پوست بکشین با دستمال تیغ رو تمیز کنین و دوباره آروم آروم 

آخرش هم باز آلوورا یا ژل مخصوص بعد از اصلاح بزنین تا پوست ملتهب نشه و رویه بالشتی رو حتما بشورین‌ تا پوست جوش نزنه و تا دو سه روز آرایش سنگین و ماسک صورت لایه بردار نزنین‌ تا لایه محافظی پوست از بین نره 

این روش هم راحته هم باعث لایه برادری ملایم پوست میشه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
نهههه میدونی چقد رو پوست تاثیر داره تمیز و صاف و برای میشه

وای خیلی میسوزه🥲😅

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

منم مثل شما با کرم موبر صورت میزنم اما اگر خواستین با تیغ اصلاح کنین یه دونه از این ژل شاخکی های آلو ...

این ژل شاخ کیا ب چ درد پوست میخوره اصلا کاراییشو نمیدونم عزیزم مرومه حرفه‌ای هستی

کیچیک

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
آره دقیقاجدی نمیدونستم؛ بجز اصلاح بابند تو خونه چطور میشه خودم اصلاح کنم بنظرت کرم موبر خوبه

ار بابا خیلی خوبه از ارایشگاه ک بهتره همش میریم زیر دست شاگرد و کاآموزا 😶☹️😒😕

زیر 5 دیقه کل صورت تمیز شده با موبر

این ژل شاخ کیا ب چ درد پوست میخوره اصلا کاراییشو نمیدونم عزیزم مرومه حرفه‌ای هستیکیچیک

همون ژل آلوورا عادی هستش که توی بسته بندیه و دیگه کثیف کاری هم نداره که بخواین مثل خود آلوورا با چاقو ببرین 

کلا ژل آلوورا برای پوست خوبه هم باعث میشه یکم آب بره زیر پوست و شاداب بشه هم پوست رو روشن میکنه و برای اصلاح صورت هم خیلی خوبه چون نمیذاره تیغ  صورت رو زخم کنه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

من موهای صورتم خیلی مشکی و بلند هست سریع تو چشم میاد هفته ای یکبار با بند انداز برقی میزنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

شاید در این ۱۶ سال متاهلی

ده بار هم بند و وکس نکرده باشم.

صورت من ک کرکی هست

فقژ پشت لبم رو ژیلت میکنم

صورتم رو عروسی مهمانی بخوام برم

ک میکاپ کامل کنم  با تیغ صورت شیو میکنم(ک مثلا سال گذشته ۳ بار کلا زدم)

💕

شاید در این ۱۶ سال متاهلیده بار هم بند و وکس نکرده باشم.صورت من ک کرکی هستفقژ پشت لبم رو ژیلت میکنمص ...

خودت فکر می کنی خوبه ولی دوست کدر میشه و اون پرز ها الودگی بخودشون میگیرین اگ چند بار پشت سر هم اصلا ح کنی متوجه میشی و اینکه زیر افتاب بری قشنگ. موها و پرز ها ملومه پوستم بعد اصلاح خییییلی تمیز و مخملی میشه