2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین کمک شوهرم داره خیانت میکنه از کجا بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست

یکی از بزرگترین ترس هام برا ازدواج نکردن همینه 

شایدم من لازم دارم برم پیش تراپیست ،

اما حس میکنم همه مردان خیانت میکنن حتی شده خیانت نگاهی،

چون ب شدت وسواس دارم رو این قضیه،

و خودمم آگه برم تو رابطه بشدت متعهد میشم 

از اینکه طرف اینجوری نباشه کلا سمت رابطه دیگه نمیرم 

پ ن: تجربه اشم داشتم متأسفانه 😕

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ببینی خیانت کرده میری طلاق میگیری؟یا روح و روانتو داغون میکنی زندگیتون جهنم میشه و تهشم باید بسا ...

دیگه کاری بهش ندارم ی دختر چهار ماهه

میخام دیگه دلسوزیمو بزارم کنار پولاشو بگیرم بمنچه من صرفه جویی کنم ک بده ب یکی دیگه

عاخه شوهر من کارمند هست پول زیادی هم نداره ک بگم

چ اعتمادی والا اعتماد بوده خودش کرم ریخته

چی بگم این الان طعمه شده و یکی داره تیغش میزنه حتی ممکنه یکی که ان طرفه خطه دختر هم نباشه

این داره بیشترین ضرر رو متوجه خودش کرده

رابطه عاشق و معشوقی که دائم پول نمیدن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اگه شرایط طلاق داری برو تهشو در بیار ، اگر نهفقط خودتوع آب دادی و بس

فعلا ندارم اما ولش میکنم ی مدت دیگه بزار براش نقشه میکشم منم ک خودش نفهمه همونجور ک این کارارو میکنه ک من نفهمم

اینستام با بزنی فراموشی رمز اس ام اس میاد گلم

از کجا معلوم با خطش نسب باشه آخه . من ی خط دارم ماله ده سال پیش بوده بااون اینستا دارم الان بازیابی رمز ممکن نیس

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

سلام میشه پیجش رو برا منم بفرستید

درخواست بدین

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

چی بگم این الان طعمه شده و یکی داره تیغش میزنه حتی ممکنه یکی که ان طرفه خطه دختر هم نباشهاین داره بی ...

همون میگم مگه میشه یکی بیاد بگه مپ پول ندارم گرسنه هستم پول بهم بده

فعلا ندارم اما ولش میکنم ی مدت دیگه بزار براش نقشه میکشم منم ک خودش نفهمه همونجور ک این کارارو میکنه ...

یعنی تو ام مقابله به مثل میکنی!!؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

از کجا معلوم با خطش نسب باشه آخه . من ی خط دارم ماله ده سال پیش بوده بااون اینستا دارم الان بازیابی ...

خب اینم هست من آخه خط عوض کنم اینستامو تغییر شماره میدم به خط جدید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ونمیدون از کدوم کارتش زده من احمق پنج ساله ازدواج کردم تمااام حقوقمو دادم بهش تو تمام مراحل من کمک خ ...

عزیزم تو همین نی نی سایت اکثر خانومایی که از خودگذشتگی کردن و چیزی نخواستن بهشون خیانت شده متاسفانه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....