2777
2789

باخانواده شوهر ی جا میشینم شوهر بی غیرتم میبینه همیشه دعوا داریم خونشو جدا نمیکنه تاحالا هم چن بار قهر کردم رفتم دوباره برگشتم  خانوادم  تحمل نداشتن چن روز خونشون بمونم   پدرم همش قیافه میگیرف مجبورشدم دوباره برگشتم   اینبار قهر کردنی ک رفتم خونه مادرم بچمو هم ازشیر گرفتم ۱۴ ماهشه چون اصن مث اسکلت شده بودم دیروز ک برگشتم بچم خونه مادرم زیاد بی تابی نمیکرد ولی اینجا بی تابی میکنه خونه خودم دوروزه الان میگه چرا ازشیر گرفتی پسرم اینجور گریه هاشو ببینه میکشتت گفتم ازدیروز میگی ب توچ ربطی داره اخه ب همه چی دخالت میکنی خیلی فش های رکیک ب هم دادیم

چندسالع ازدواج کردی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم مادرشوهرت کار درستی نکرده ولی خب بچه گناه داره دوسال باید شیر بخوره

خوب ازاول گفتم شیر من کمه شیر خشک بخر از دلشون نمیاد من چیکارکنم شیر من کمه اونومیخوره هیچی نمیخوره

عزیزم 

شما خودت هم انگار اهل بحث هستی 

وگرنه یه حرفی زده 

نباید که جدی بگیری

دیگه ادامه دادی تا رسیدی به حرف رکیک

شما دیگه مادر شدی 

مسئولیت این بچه به عهده شماست 

با جواب دادن و حرف زشت کسی تا حالا مدال گرفته؟

جز اینکه آرامش خودت رو خراب می‌کنی....

کمی صبور باش 

هیچ اتفاقی نمیوفته 

اون از کم عقلی یا هرچیزی دیگه حرفی بزنه 

شما چرا عاقلانه برخورد نمیکنی ؟

اگر قرار باشه از صبح کمر ببندیم جواب همه رو به تندی بدیم که سنگ روی سنگ بند نمیاد 

گفت چرا از شیر گرفتی ؟

میگفتی به این دلیل و به اون دلیل 

با روی خوش میگفتی 

که کش پیدا نکنه 

به خاطر آرامش خودت 

فکر نکن چیزی ازت کم میشه عزیزم 

مهم آرامش خودتو زندگیت 

خرابش نکن

خوب ازاول گفتم شیر من کمه شیر خشک بخر از دلشون نمیاد من چیکارکنم شیر من کمه اونومیخوره هیچی نمیخوره

شیرت کمه به خاطر اینه که احتمالا به تغذیه ت نمی رسی

تغذیه خوب باعث میشه شیر مادر زیاد بشه.

عزیزم شما خودت هم انگار اهل بحث هستی وگرنه یه حرفی زده نباید که جدی بگیریدیگه ادامه دادی تا رسیدی به ...

منم هزار بار جوابشو دادم هیچی نمیخوره بخاطر اون شیرم کمه اونومیخوره دگ غذانمیخوره وزنش پایینه

عزیزم شما خودت هم انگار اهل بحث هستی وگرنه یه حرفی زده نباید که جدی بگیریدیگه ادامه دادی تا رسیدی به ...

اینبار اومد بادعوا دوباره چرا تو سرخود ازشیر میگیری پسرم گریه های اینو ببینه میکشه تورو گفتم ب تو چ اخه خودم مسدونم تو کوچکی هم دخالت میکرد ما پوشک بگیر برای بچه از عهده مای بی بی نمیتونی بیای

دورت بگردم بچه رو زود از شیر گرفتی درد سر میشه برای خودت الان چی میخوای بدی او بچه بخوره لاغری خودت برای مشگلات زندگیته فکرت در گیره آرامش نداری الان یه نمونشه شیر تو برای اون بچه هم غذاس هم دارو کنارش کمکی بهش میدادی که کمتر شیرت رو بخور سخته زندگی با خانوادی شوهر بهت حق میدم که ناراحت باشی چون همه زندگیت جلو چشمشون هستو دخالت میکنن