2777
2789

من خاله همسرم فوت کرد چندهفته بپیش، یک‌هفته اومدم پیش مادرشوهرم همه مراسما با بچه ی کوچیک بودم میرفتیم بیرون کنارش بود دختر ندارع وظیفم‌بود 

مادربزرگ من فوت کرد رفتیم شهرستان مادرهمسرم کلی وقت داشت بیاد کار نداره تهران

گفت پنجشنبه میخوایم سومین هفته خواهرمو مراسم بگیریم و نیومد فقط برادرشوهرمو فرستاد بچست اومد اونجا دوشب

بعد ما از راه اومدیم خونه اینا همین رسیدیم گفت من میخوام برم بهشت زهرا با بچه خواهرم

خیلی زن مهربونیه نمیدونم  شاید من زیادی مهم نیستم براشون با اینکه من حساس شدم الان 

حتی زنگم نزده به خانوادم فقط به من میگفت سرت خلوت شد زنگ‌بزن به بابات تسلیت بگم بابا خودت بزن خب 

احساس میکنم من زیادی حضور دارم همه جا 

زیاده روی نکن تو هیچی 

ولی خب خواهرش قطعا براش مهم تره تا مادربزرگ عروسش 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده روی نکن تو هیچی ولی خب خواهرش قطعا براش مهم تره تا مادربزرگ عروسش

صد در صد مهم‌تره

ولی خب دیگه نزدیک چهلمشه

هر هفته هم یع جا مراسم دارن من‌از صبحش‌میام کمک و اینا 

حس بی ارزش بودن بهم دست داده

مادرشوهر منم دختر نداره

توقع داره من مثل دختر باشم براش ولی اون هیچ کاری نمیکنه

باید حتما میومد یا زنگ رو میزد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خدا خیرتون بده که هواشون داشتین ولی خیلیا وقتی عزیزی از دست میدن کنترل خودشون و کاراشون از دست میدن و نمیتونن خیلی کارارو مثل قبل انجام بدن داغ خواهر خیلی سخت خدا قسمت هیچ کس نکنه شما درکش کنین و بذارین پای داغدار بودنشون

شما که خیلی خودتو فدا کردی ،ولی کلی به شوهرتون گلایه می‌کردید تا به گوش مادرش برسونه

شوهرم جرات نمیکنم حرف بزنم چیزی از مامانش بگم‌سریع قاطی میکنع مامانم‌خوبه‌بهت کلی خوبی کرده

صد در صد مهم‌ترهولی خب دیگه نزدیک چهلمشههر هفته هم یع جا مراسم دارن من‌از صبحش‌میام کمک و اینا حس بی ...

نرو خب 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره تو زیادی ازخودت مایه میذاری اشکال نداره اینچیزا باعث میشه ادمارو بشناسی من بعدتوام اندازه هرکسی براشون از خودت مایه بذار

درضمن دختر چی خودتو دخترش حساب میکنی

همیشه فقط عروش باش و درحدهمون عروس رفتار کن  هیچوقت عروس دختر نمیشه الکی دلتو صابون نزن فریبم نده خودتو

بعدشم هیچجای دنیا مادر بادخترش اینجوری ارتباط نمیگیرن تواینهمه کاری ک برا مادرشوهرت می‌کنی  حتی برای مادرت و پیش مادرتم نکردی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

دوری دوستی خواهر هرچی تو چشم نباشی کمتر زحمت بکشی احترامت بیشتر خوشت میاد وقتی بهت احترام نمی‌زارن آنقدر براشون زحمت بکشی

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

شوهرم جرات نمیکنم حرف بزنم چیزی از مامانش بگم‌سریع قاطی میکنع مامانم‌خوبه‌بهت کلی خوبی کرده

ن اینکارارو نکنیا

شوهرتو بیخود قاطی نکن 

خودت باید تو رفتارت تجدیدنظر کنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دوری دوستی خواهر هرچی تو چشم نباشی کمتر زحمت بکشی احترامت بیشتر خوشت میاد وقتی بهت احترام نمی‌زارن آ ...

احترام‌میذاشتن قبلا اصلا خانوادگی‌خیلی خوبن ولی نمیدونم چرا این قضیه براشون مهم‌نبوده