2777
2789
پرانول اسنترالینرهاکین الانزاپینکلونازپامویاس

چقدزیاد! من آلوینتا والانزاپین دارم میخورم. آسنترا چندروزی خوردم بهم نساخت.  ویاس برا بالابردن تمرکز بهت داده؟حالت دوقطبی داری که رهاکین نوشته؟کلونازپام بنظرم لازم نیس اگه اضطرابت شدیده داروهات بایدعوض شه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینطوریم مودم دائم عوض میشع

ما بیشتر از دارو نیاز داریم شوک تراپی هم هس دکتر بهم گف جریان الکتریسیته به مغز میدن و لی خب من میترسم 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ما بیشتر از دارو نیاز داریم شوک تراپی هم هس دکتر بهم گف جریان الکتریسیته به مغز میدن و لی خب من میتر ...

من حتی اونم رفتم 😂😂

خوب بود تاثیر داشت واقعا 

من قبلا خیلی خیلی وضعیتم بدتر بود

یعنی یه جوری  بودم که از حرف زدن ادما متنفر بودم

هرکی نزدیکم میشد دوست داشتم بزنم تو دهنش

خیلی حساس شده بودم

حتی نسبت بع اعضای خانوادم واکنش نشون میدادم

تو خونه خودمو حبس میکردم

من حتی اونم رفتم 😂😂خوب بود تاثیر داشت واقعا من قبلا خیلی خیلی وضعیتم بدتر بودیعنی یه جوری بودم که ...

عوارض نداشت واست؟ داداشم برا التهاب تاندون زانوش برق تراپی رفت پیش فیزیوتراپ تا سه روز تو خونه تب و لرز داشت تو پتو ها قایم شده بود بعدم زانوش دیگه مث قبل نشد حالا این که زانو بود رو مغز دیگه چه اثری داره خدا میدونه

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

عوارض نداشت واست؟ داداشم برا التهاب تاندون زانوش برق تراپی رفت پیش فیزیوتراپ تا سه روز تو خونه تب و ...

نه عوارض نداره از جلسه سوم به بعد شروع میکنه به بهبود

اسمش تی دی سی اس هست فکر کنم اسم علمیش