2777
2789

خوب با سلام خدمت همه نی نی سایتی های قشنگم

من سارام و این اولین تاپیک منه

پس اگه مشکلی در جزئیات نوشتن من دیدین به بزرگی خودتون ببخشید

من به تازگی وارد ۲۲ سال شدم

و نزدیک به سه سال هست که داروی افسردگی مصرف میکنم

و تقریبا کودکی سختی داشتم 

خانواده نا آگاه که بلد نبودن چطوری با کودک رفتار کنن

افت تحصیلی

مرگ مادر بزرگم

کمالگرایی

پشت کنکوری بودن

همه اینا دست به دست هم داد تا من مجبور به مصرف دارو بشم

حالا سه سالی میگذره و من بهبود خاصی پیدا نکردم

حالم خوبه تا وقتی قرص میخورم گاهی وقتام یهو حالم بد میشه و اضطراب شدید میاد سراغم

به نظر شما دارو هامو تحت نظر پزشک قطع کنم

یا اینکه به خوردنشون ادامه بدم؟؟

ایا با ادامه دادن مصرف دارو بهبود پیدا میکنم؟؟

اخه واقعا خسته شدم سه ساله دارم مصرف میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم مشکل شما رو داشتم 

یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است یعنی واقعا خیلی تاثیر گزار بود حرفاشون ...

هم مشاورشون خوبه هم هزینه مشاورشون 

الان یه دوره تخفیف گذاشتن فقط با ۲۸۰ تومن میتونید مشاوره بگیرید

نه برای هر جلسه برای کل روند مشاوره 

یعنی شما ۲۸۰ پرداخت میکنید هر چقدر که جلسه برگزار کنید هر زمان که به مشکل خوردید بخوایید مشاوره بگیرید قرار نیست هزینه رو پرداخت کنید 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست من خودم که خیلی راضی بودم 

البته برای گرفتن تخفیف باید حتما بگید کد

#۳۱۴ هستم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

فقط به حرف روانپزشک و متخصص اعصابت عمل کن عزیزم 

شما خیلی جوونی و زندگی طولانی پیش روت هست نباید خودسرانه با قطع نادرست  یا  برعوس ادامه غیرضروری   دارو به سلامت روان یا جسمت صدمه بزنی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منم مصرف میکنم حدود ده ساله

هرموقع کم کردم یا ترک کردم

بعد یک مدت با افسردگی شدیدتری مجبور شدم دارو بخورم و اینبار دوز بالاتر

بعضی ها خوب میشن اما بعصی ها تا اخر عمر باید مصرف کنن

خودم با خوندن زیارت عاشورا عجیب اروم میشم

خواستی تست کن

منم دو ساله افسردگی دارم دارو یه دوره مصرف کردم جواب نداد دیگه بیخیالش شدم افسردگی خندان جزوی از زندگیم شده ممکنه امروز برنامه بریزم برا تفریح و شبش خودمو از پشت بوم پرت کنم پایین

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

افسردگی درمان کامل نداره

کنترل میشه عین ابر سیاه هی بزرگ میشه و تورو توی خودش غرق میکنه

وقتی شروع به درمان میکنی اون ابر کوچیک و کوچیکتر میشه تابه به یک نقطه ی سیاه کوچیک تبدیل میشه

ولی از بین نمیره 

با کوچکترین مشکل اگه کنترل نکنی باز بزرگ و بزرگتر میشه

منم سالهاست دارم و هنوز خیلی خوب نیستم

منم مصرف میکنم حدود ده سالههرموقع کم کردم یا ترک کردمبعد یک مدت با افسردگی شدیدتری مجبور شدم دارو بخ ...

باور میکنین بگم صد در صد به دکتر بستگی داره 

یه دکتر خوب پیدا‌کنید 

در کنار دارو روانپزشک دنبال حل علت ها برید و با هماهنگی دکتر اصلیتون به مشاور مناسب هم مراجعه کنید 

طبق تجربه میگم هرکی دانشگاه رفته و تابلو زده دکتر نیست دکتر ها باهم‌خیلی‌فرق دارننن خیلیییی

من حدودا ۷ ساله دارم‌دارو اعصاب مصرف‌میکنم 

البته مشکل من حاد بود نه در حد افسردگی‌سطحی 

اول اینکه اگر دکتر خوبی بری خودش با توجه به شرایطت‌و کم‌کم دارو هاتو کم میکنه 

این روند خیلی زمان بره 

دارو اعصاب چیزی‌نیست‌که بشه یه شبه یا یه هفته ای بزاری‌کنار زمان بره شما‌که ۳ ساله دارو مصرف‌میکنی حداقل یک سال طول میکشه بخوای قطعش‌کنی  اونم باتوجه به شرایت که دکتر تشخیص میده 

اصلا سر خود داروت کم نکن 

باور میکنین بگم صد در صد به دکتر بستگی داره یه دکتر خوب پیدا‌کنید در کنار دارو روانپزشک دنبال حل علت ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

ده ساله دکترم رو تغییر ندادم

چون فکر میکردم یک دکتر با تموم مشکلم آشناست و تغییر دکتر شاید خوب نباشه

اما پیامتون منو به فکر برد

ممنونم از راهنماییت عزیزمده ساله دکترم رو تغییر ندادمچون فکر میکردم یک دکتر با تموم مشکلم آشناست و ت ...

حتما تو منطقه خودتون یه پرس و جو بکن و با دکتر دیگه ای هم مشورت کن ۱۰ سال واقعا کم نیست باید حداقل دارو به مرور کمتر بشه یا..