2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاتون هنوز صحبت نمیکنن یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 62 پست
خیلیا میگن زمانش برای هر بچه متفاوتی و بستگی به توانایی فردیش داره ولی این که مثلا جایی میریم و بقیه ...

بله من کاملا درک میکنم حال شمارو

من هزارتا راه رفتم خرج کردم اخرش 7سالگی حرف زد چون ارثی بوده متاسفانه.سمت همسرم هم لکنت دارن هم دیر حرف میزنن بچه هاشون

🥰🥰🥰

من دائم براش شعر میخونم حرف میزنم به گوشی نه ولی تلویزیون خیلی علاقه داره و هر کاری میکنم بیخیال نمی ...

خب اذیت میشه وقتی نتونه حرف بزنه 

حالا نمیدونم بازم صلاح کار با خودت اگه میدونی لازمه ببرش پیش گفتار درمان

🫀«🧠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین که چند تا کلمه استفاده می‌کنه کافیه ،تا دو سالگی ۲۵ کلمه بگه کاملا نرماله بشین بنویس ببین ...

قبلا کلمات دیگه هم می‌گفت ولی انگار یادش رفته الان یه مدتیه نمیگه مثلا آب رو می‌گفت الان نمیگه بغل رو می‌گفت الان نمیگه نمی‌دونم واقعا نگرانم شوهرمم میگه دکتر لازم نیست بچه سالم و میخوای ببری دکتر که چی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بله من کاملا درک میکنم حال شمارومن هزارتا راه رفتم خرج کردم اخرش 7سالگی حرف زد چون ارثی بوده متاسفان ...

بیش فعال نبود؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

دخترمن ۲۱ ماهشه حرف نمیزنه مدام ادای حرف زدنودرمیاره ۵ ۶ کلمه میگه

دختر من 23ماهشه همه میگن چرا حرف نمیزنه تا حالا باید حرف میزد. بیشتر حرف و قضاوت بقیه اذیتم می‌کنه تا حرف نزدن دخترم. بعد نگرانم نکنه واقعا مشکلی هست و من دارم کوتاهی میکنم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

قبلا کلمات دیگه هم می‌گفت ولی انگار یادش رفته الان یه مدتیه نمیگه مثلا آب رو می‌گفت الان نمیگه بغل ر ...

بنظر منم لازم نیست،چون دکتر های الان فقط فکر پولن ،الان میگه آره بیار گفتار درمانی کلی جلسه بی فایده 

یه کاری که من میکردم خیلی تو حرف زدن بچم تأثیر داشت این بود که شبا قبل از خواب براش قصه میگفتم از همون دو سالگی،البته اگه بچت علاقه داشته باشه ،دوست نداشته باشه با اجبار نمیشه نتیجه عکس میده

دختر من 23ماهشه همه میگن چرا حرف نمیزنه تا حالا باید حرف میزد. بیشتر حرف و قضاوت بقیه اذیتم می‌کنه ت ...

دقیقا برای منم همینه پسرعمش ۳ ماه کوچیکتره ب خرف اومده برای همین بیشتر حساس شدن رودخترم

دختر من 23ماهشه همه میگن چرا حرف نمیزنه تا حالا باید حرف میزد. بیشتر حرف و قضاوت بقیه اذیتم می‌کنه ت ...

عزیزم ببر مرکز بهداشت اگه به دکتر دسترسی ندارید یا نمی‌تونید هزینه کنیو

اونجا درست راهنمایی تون میکنن

دقیقا برای منم همینه پسرعمش ۳ ماه کوچیکتره ب خرف اومده برای همین بیشتر حساس شدن رودخترم

دقیقا منم دختر خواهر شوهرم یک ماه بزرگ تره ولی چند ماهی میشه به حرف اومده انقد میگن و اون بچه رو میکوبن تو سر دخترم که از اون طفلی هم بدم میاد دیگه

بیش فعال نبود؟

نه عزیزم 

برعکس پسر کوچیکم بیش فعاله از 18ماهگی یک سره حرففففف میزنه 

پسر بزرگم خیلی ساکت و آرومه 🥲بعضی کلمه ها از پسر کوچیکم یاد میگیره تلفظش وگفتارشو ذوق میکنه🥺بگردم براش

🥰🥰🥰

سلام عزیزم طبق روانشناسی کودک 

بچه باید تا ۱۸ ماهگی حدود ۵۰ کلمه رو بگه 

احتمالا تو خونه باهاش صحبت نمیکنین درسته؟

مرتب باهاش حرف بزنین تو خونه 

فکر نکنم مشکل حادی باشه ولی خب میتونی گفتار درمانی ببری

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

عزیزم ببر مرکز بهداشت اگه به دکتر دسترسی ندارید یا نمی‌تونید هزینه کنیواونجا درست راهنمایی تون میکنن

با هزینه مشکلی ندارم ولی پرس و جو کردم تو شهرتون مرکز گفتار درمانی کسی خبر نداشت هست یا نه. و این که همسرم میگه بچه سالمه بیخود بی جهت لازم نیست ببری دکتر

عزیزم اصلا نگران نباش 

همین که بچه ات چند تا کلمه میگه یعنی مشکلی ندارن 

هر بچه ای یه جوری حرف میاد 

دختر بزرگه من خیلی دیر حرف اومد ولی از وقتی دیگه حرف زدن رو شروع کردن اینقدر قشنگ حرف میزد که همه عاشقش بودن الآنم توی مدرسه گفتن ببرمش کلاس گویندگی که خیلی استعداد داره 

اصلا اصلا اصلا نگران نباش 

اون کسی باید نگران باشه که اصلا بچه اش یه کلمه هم نمیگه