2777
2789

من یه اقا پسر از فامیلامون تو شهر دیگه ای زندگی میکنن و خانواده ایشون در دوتا از مراسم های اخیرمون که به فاصله یک سال  بعدی 5 ماه من رو دیده بودن و چند ماه پیش که پدرم ک شهر اون ها رفته بود منو خواستگاری کرده بودن و ما گفتیم تایکسال دیگ نه به دلایلی ک گفتته بودیم  و اوناهم پذیرفته بودن و اصلا خونوادم به من نگفته بودن ک ذهنم درگیر نشه و من ک فهمیدم پروفایل پسره رو ک دیدم در بیوش یک مصرع از شعر سعدی نوشته بود و اینم بگم ایشون الان سربازن و خونواده ی خیلی خوب از نظر رفتاری و مذهبی دارن و این نوشته تو پیام رسانی ک بیشتر فاملی داریمش تو فامیلمون

من در خلوت خویشم خبر از عامم نیست

من ک اینو دیدم قضاوتی ک کردم این بود ک شاید تو این چند ماه این اقا بادختری اشنا شدن و منظورشون اینکه من مثلا اونو میخوام و برام نظر و دعوی بقیه مهم نیست ولی بعدش گفتم شایدم زیادی دارم جدیش میکنم.

لطفا لطفا لطفا نظراتتون رو بگید

ربطی نداره اون بیت

چرا رد کردن خانواده ت؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره اون بیتچرا رد کردن خانواده ت؟

رد نکردیم پدرم گفتن اولا دخترمن سنش کمه الان بعدشم کنکور داره بعد کنکور بهش میگم الانم خودم فهمیدم یجورایی ک برام بعد کلی اصرار مامانم گفت واونا هم گفتن عجله ای نیست پسر ماهم الان سرباز

رد نکردیم پدرم گفتن اولا دخترمن سنش کمه الان بعدشم کنکور داره بعد کنکور بهش میگم الانم خودم فهمیدم ی ...

خب پس عجله نکن گلم

کنکور رو بچسب

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اصلا بهش فکر نکن. اگه واقعا قصدشون جدی باشه، خودشون دوباره موضوعو مطرح میکنن‌. به زندگیت برس.

قصدشون کمطمینم جدیه از رابطه پسر نگرانم ک اگر اینجور چرا به خدشون اجازه مطرح کردن اینو دادن

نمیدونم چرا احساس کردم فقط شعر رو دوس داشته که گذاشته و منظوری ندارهبعدم شاید پسره در جریانه و شما ر ...

اخه من اونو ندیدم اون چجور ممکن منو دیده باشه ولی مامانم میگ مردم خیلی زرنگن اگر بخواد تا الان دیده وراستشم خب عهد قجر نیست ک نگفته ب پسرشون اونم توفامیل ما خواستگاری راه بندازن واون اولشم  ک بابام گفته بود فعلا  صبر کنید باز اونا زنگ میزدن 

نمیدونم چرا احساس کردم فقط شعر رو دوس داشته که گذاشته و منظوری ندارهبعدم شاید پسره در جریانه و شما ر ...

خیلی خوب چنین تفکری داری من خودم میدونم زیادی با منظور حرف مردمو برداشت میکنم

قصدشون کمطمینم جدیه از رابطه پسر نگرانم ک اگر اینجور چرا به خدشون اجازه مطرح کردن اینو دادن

خب مربوط به چند ماه پیشه. دوباره خانوادگی باهم حرف میزنن اگه همه اوکی بودن دوباره مطرح میکنن.

ینی منظورت اینکه قرار بود بعد کنکور بیان ممکن لغو کنن؟

بله ممکنه بیان یا نیان. شما به مسائلی فکر کن که مربوط به خودته و اختیارش دست خودته. هیچ وقت جلو جلو به یه اتفاق فکر نکن‌. حالا هرموقع دوباره خواستگاری کردن شما بشین فکر کن که مورد خوبیه یا نه. نه اینکه زودتر اینقدر فکر خودتو درگیر کنی. بچه بازی در نیار.