2777
2789
عنوان

چکارکنم دلم خنک شه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 25 پست

ایشون گارسون بوده و وظیفش هم همینه ک مرتب پذیرایی کنه وخوشروباشه بامشتری ها. وشما هم فک کنم یه خرده حساس شدی وحس بدی بهت دست داد.اگه شوهرت نرمال و بدون حاشیس خب خودتو درگیرنکن،بعیدمیدونم هدف خاصی داشته،چون طرف داره میبینه خانومش همراشه و اگه مورد دار هم باشه گردن خودش 

هرگِردی،گردونیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون وقتی شوهر بیرونه و سابقه خیانت داره هی باید زنگ بزنیم پیام بدیم کجایی با کی و حواسمون بهش با ...

وای مردا اینقد از زن آویزون و گیر بده بدشون میاد

ب زندگیت آرامش تزریق کن

یه موقع پیام کوتاه بده مثلا دوستت دارم جوابم نداد اشکال نداره

ببین من یه موقع کار یهو دلم برا شوهرم تنگ میشه میرم زنگ میزنم تا گوشیو برمیداره میگم دوستت دارم خداحافظ

شاید این برا شما نشه چون من نمیدونم کار شوهر شما چیه

پیام بده

کوتاه

اومد خونه ام زیاد گیر نده

بخواب ب خواب شوهرت

لمشو بدون

وای مردا اینقد از زن آویزون و گیر بده بدشون میادب زندگیت آرامش تزریق کنیه موقع پیام کوتاه بده مثلا د ...

اتفاقارفتارمون خوبه ماام ازسرکاربه هم زنگ میزنیم وصمیمبم من فقط زورم میادکسی چپ نگام کنه غیرتب مبشه ولی من نتونستم سرش غیرت خرج کنم

نکه شوهرت سلطان سلیمانه میخاسته مخش بزنه

سه باره این تاپیکو زده من قبلا بش گفتم حس میکنم اتفاقا شوهرت با  ی خانم دیگ رفته این کبابی و این گارشون هم شناخته شوهرتو

باز دوباره تاپیک زده

یکیو میشناسم اینطوری بود خیلی توهم میزد همه تو کف شوهرشن 

الان خانمه داره قرص اعصاب مصرف میکنه شوهره هم دنبال صیغه میگرده

این زن نمیدونه غیرت الکی برای زن یا مرد خوب نیست و تهش ادم میره تیمارستان

فک کنم هوس تیمارستان کرده

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم