2777
2789
عنوان

اکس دختر خالم

196 بازدید | 26 پست

دوست جون جونیههههه نامزدمه ازین دوستا ک از داداشم بهم نزدیک ترننننن

و زنم گرفتههه و ما زیاد میریم بیرون باهم دوستانه

ازونطرفم با خالم اینام صمیمی هستیم

و مننننن بزور تونستم تاالان یکاری کنم اینا همو نبینن

پ.ن...دختر خالم نمیدونه طرف زن گرفته فک میکنه مجرده و هنوز تو تصوراتش منتطره اون برگرده و ازونطرفم نمیدونه دوست جون جونیه نامزدمه و منم نتونستم بهش بگممم

قشنگ دارم تو فیلم ترکی زندگی میکنم😐❌

ازونورم شوهر خالم پسررو میشناسه

ازونور زن این اکسه خیلی ادم خوبیه و بامن اوکیه میدونم بفهمه دختر خالم اکس شوهرش بوده هم از من ناراحت میشه همم نمیخام بهم بریزه چون واقعا انقدی خوب هست ک حقش یه زندگی اروم باشههه

🤒اعییی جای من باشین با این ذوزنقه عشقی چ میکنین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه😐💔

🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐حالا پسر عمش با دختر عمم رله 

ازون ور پسر عمش اکس دختر خاله دختر عمومه

قشنگ انگاری تو شهر فقططططططططط باید خونواده های ما دوتاااا عین خوره بیفتن به جون همههه

اقا مگه دختر قحطهههههه🤒💔

به دختر خالت آروم آروم بگو 

از خودت بشنوه بهتره تا خودش بفهمه چون با این تفاصیر میفهمه 

ولی به همسر اون پسره نگو بنظرم حالا چه دلیلی داره اون بفهمه دختر خاله ت قبلا با شوهرش بوده 

بی خیال اطرافت باش اون ها فقط چند نفر از صدها آدم دوربرت هستند

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐حالا پسر عمش با دختر عمم رله ازون ور پسر عمش اکس دختر خاله دختر عمومهقشنگ انگاری تو ...

به فامیلای خودت و نامزدت بگو دو دقیقه با هم نرن تو رابطه مغزم رگ به رگ شددد

ازینطرفم واااااااقعا زندگیت شبیه فیلما شده😂

بخداوندی خداااا قشنگ عین فیلماسسسسس ببین فهمیدم ما نوه های بابابزرگمممم با سه تا از پسراشون رل بودیم

دختر خالمم با‌دوستش

حالا بقیشون بمن ربطی نداره ولی این رابطه دختر خالم ازون رابطه های عمیق بود ک بابای دختر خالم فهمیدم کار دختر خالم بخودکشی کشیدو اینا بخاطر همین نگران اینممم

به فامیلای خودت و نامزدت بگو دو دقیقه با هم نرن تو رابطه مغزم رگ به رگ شددد

🤣🤣🤣فعلا دوتامون پایداریم بقیه ب کات رسیدن فک کنممم عروسی بگیرم تو تالار یه اکس دیت راه میفته

من باشم حتماا به دختر خالم میگم گناه داره تا بیشتر از این وابستش نشده بگو ولش کنه بدبخت زن این

ببین من بگم طرف زن گرفته اولین سوالش اینه تو از کجا میشناسیش؟

کی بهت گفت؟

و ازین حرفا 

و متوجه میشه دوست نامزدمه خب بعد ازونطرف نمیخامم زنش بفهمه گناه داره ادم خوبیه و پسرم واقعا الان عاشق زنس و متعهده بهش