2777
2789

سلام خانما 

من چند وقت دیگ عروسیمه 

پدرشوهرم خونه واسه پسراش گزاشته 

یکیش تو ی ساختمونه ک خاله شوهرمم زندگی میکنه یکیش ی ساختمون جدا تو اون ساختمونی ک خاله شوهرمم هست الان برادر شوهرم زندگی میکنه ک متراژش بزرگتره نسبت ب اون یکی الان جاریم گفته میخوام بلند شم برم تو اون یکی ک کوچیک تره ولی اسانسور داره ب قصد بارداری  ...

الان من نمیدونم چ واکنشی داشته باشم ... از ی طرف میگم متراژ اون خونه بزرگ تره از ی طرف میگم اون یکی کوچیک تره و مستقلم ... منم فعلا نمیتونم حرفی بزنم  اینو اونم میگن برادر شوهرم داره زرنگ بازی درمیاره ک مستقل باشه ... من اولش با این ک بخوام تو ی ساختمون با خالش زندگی کنم اوکی بودم ولی هی گذشت و گذشت اینو اون گفتن که اره دخالت میشه تو زندگیت فلان و بیسار الان ی جوری شدم .. و فعلا حرفی نمیتونم بزنم ک اره بریم تو اون خونه ک مستقل باشیم از بس حرف شنیدم ک زندگی با خانواده شوهر سخته دخالت میکنن ی جوری شدم شما تجربه ای دارید بهم بگید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.