2777
2789
عنوان

ایفون میخوام بخرم کمک کنیددد😂😂

691 بازدید | 59 پست

16 پرو بگیرم یا پرومکس تنها فرقشونم ابعادشونه خودم بزرگ دوست دارم ولی میگم خیلی تو چشمه بعد ممکنه بزنن از آدم ولی پرو واسه استفاده روزمره راحت تر باشم شما نظرتون چیه؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

فرق قیمتشون چقده؟

خیلی کم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اختلاف قیمتشونم خیلی زیاده

در شونزده پروش زیاد جالب نیست دو دوربینش پشت همن من سری های قبلی حالت دو دوربینه شو بیشتر دوست داشتم یعنی معمولیشو تا پروشو

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

فرق قیمتشون چقده؟

عه تو چطوریی😂😂 رفتی توکار قاچاق🤣🤣

اختلاف قیمتشونم خیلی زیادهدر شونزده پروش زیاد جالب نیست دو دوربینش پشت همن من سری های قبلی حالت دو د ...

نه عزیزم کلا ۱۰ تومن فرقشونه پرو هم ۳ دوربین داره دقییییقا عین پرومکسه کوچیکتر

با من از ایفون حرف نزدید لطفا 😂😂😂😂😂

چرااا

قیمتش چقدره ؟

نمیدونم فک کنم حدود ۱۵۰

نه عزیزم کلا ۱۰ تومن فرقشونه پرو هم ۳ دوربین داره دقییییقا عین پرومکسه کوچیکتر

خب همون دیگه به نظر من دو دوربینش قشنگ تره. سه تاش شبیه ریش تراشه ولی اگر از لحاظ قیمت خیلی برات فرقی نداره شما پرو بگیر

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌