2777
2789

من تو زندگیم همیشه حس میکردم یه کسی ازم حفاظت میکنه و همیشه من ازادمای منفی به نوعی دور میشدم اما از وقتی متاهل شدم اینو به وضوح دیدم که اتفاقاتی رخ میده که من و شورم از ادمای یمی دور بشیم چه فامیل خووم چه شوهرم مثلا خانواده مادری من ادمای سمی هستن همیشه اتفاقاتی رخ میده که نتونستن بیان خونه ما یا با همسرم مواجهه بشن از اون طرف هم فامیل شوهرم که سوپر سمی هستن به طرز عجیبی خدا ازم دور میکنه مادرشوهرم مدام میخواد تو زندگیم سرک بکشه و تنهایی رو بهونه کرده که با هم زندگی کنیم یا کلید خونمو داشته باشه یا مداوم بیاد خونه یا من براش کلفتی کنم اما خدا شکر هر بار اتفاقاتی افتاده که دستش از زندگیم کوتاه شده و هر ماه همین رخ میده و این ماهم دقیقا به طرز عجیبی رخ داد واقعا خدا رو شکر میکنم که خدا داره از همچین ادم یم و فضولی منو محافظت میکنه چون میدونم بخواد کنار من باشه کارم به بیمارستان روانی میرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارها وجود خدارو تو زندگیم حس کردم و عشق کردم برا همین تو بدترین لحظه و حال بدیم امیدم ب خدا بود و خودشم برام درست کرد 

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

منم بارها وجود خدارو تو زندگیم حس کردم و عشق کردم برا همین تو بدترین لحظه و حال بدیم امیدم ب خدا بود ...

بله منم الان جوری شدم که روی هیچ ادمی حساب بتز نمیکنم و امید نمیبندم حتی شوهرم یا فرزندان آینده ام میدونم که ادما همیشه قابلیت ناامید کردنتو دادن حتی مادر خودت همیشه میگم خدا هم پدر و مادرمه هم خوهر و برادر هم رفیق هم همراه و همدمم هم مال و ثروتم

نماز میخونی؟مطمعن باش نماز بخونی بیشتر بهش نزدیک میشی وجودش بیشتر حس میکنی

راستش یکم کاهل نمازم ولی نماز بی نظیره وای که پر از انرژی مثبت میشم قبلا خیلی نماز میخوندم کوهی از انرژی مثبت  شده بودم امیدوارم دوباره بتونم مصمم شروع کنم

راستش یکم کاهل نمازم ولی نماز بی نظیره وای که پر از انرژی مثبت میشم قبلا خیلی نماز میخوندم کوهی از ا ...

شروع کن اولش سخته چادر نماز خوشگل بخر انگیزه انرژیت برای خوندنش زیاد میشه

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸