2777
2789

من از طریق یکی از اقوام نزدیکم با یکی از دوستانش به هم معرفی شدیم، بار اول رفتیم و همدیگه رو توی کافه دیدیم، استخدام تازه ی کار دولتی خوب هستن ولی خوب ماشین معمولی دارن و خونه ندارن و حمایت خانواده هم ندارن، (یعنی دستشون اونقدر باز نیست) بعد از دیدارمون پیام دادن ک از من خوشش میاد ولی از شرايط اقتصادی میترسه و ب عشق قبل از ازدواج معتقد هست و نظر منو راجع به خودش پرسید، منم گفتم صرفا برای جلسه اول رضایت بخش بود ولی نیاز به شناخته ک در نهایت یا اوکی میشه یا نمیشه، و میگفت نسبت ب ازدواج مرددم منم گفتم اتفاقی نیوفتاده و صرفا یک دیدار بوده، بعد رفت تا چند وقت بعد پیام داد ک خانوادم دختر معرفی می کنن ولی من نمیخوام وصرفا مشکل مالی دارم، منم گفتم وقتی مرددین بعد از ب وجود اومدن عشق هم مرددین ولی من هم ب عشق قبل از ازدواج معتقد هستم و دوباره گذشت و رفت دفعه آخر ک پیام داد ک من ب شما خیلی فکر می کنم و خوابتون دیدم و من گفتم من قضیه را فراموش کرده بودم و فکر کردم ازدواج کردین، گفت ک نه من امر میخواستم ازدواج کنم بحث مالی و با شما پیش نمی‌کشیدم و  منم گفتم برا من خواستگار هست برای شما هم کیس هست  و فراموش کرده بودم گفت پیام میدم ک نداد 

این قضیه دو سال پیشه الان دیدم ازدواج کرده 

ب نظرتون من ردش کردم با حرفام؟ 

نه قسمت نبوده 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرتون من با حرفام ردش نکردم

نه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

به نظرم اگه میخواستت اصلا عقب نمیکشید نه که دیر به دیر پیام بدهبش فک نکن، قسمت نبوده مطمئن باش بهترش ...

آخرین بار پیام داد ببینه ک من حرفم چیه ،میمونم یا میرم 

فکرمیکنم ،پسره خوشش نیومده ک دیگه پیش قدم نشده

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌