2777
2789
عنوان

دلم یه خوشحالی بزرگ میخواد

71 بازدید | 22 پست

من به خودم بدهکارم 

من به خودم یه خوشحالی بدهکارم 

یه زندگی خوب بدهکارم 

میشه منم برسم به هدفم 

میشه منم صبح بدون هیچ دغدغه بلند شم 

میشه منم تفریح کنم بگردم شاد باشم 

میشه منم از ته دل بخندم

میشه منم خانوادمو سربلند کنم 

میشه منم از خودم راضی باشم 

میشه منم برم دانشگاه 

میشه منم پول در بیارم 

خدااایاااا دلم گرفته 😭 کی من اون روز هارو میبینم 

من خیلی به خودم بدهکااااارم !🤍🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت باشه که هر قدمی که برمی‌داری، مهمه و تو در مسیر درست هستی. 

به خودت زمان بده و به یاد داشته باش که هر روز یک فرصت جدیده. می‌تونی با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری کوچک شروع کنی. مثلاً یک کار کوچک برای خوشحال کردن خودت یا یک قدم به سمت هدف‌هات برداری. 

یادت باشه که هر قدمی که برمی‌داری، مهمه و تو در مسیر درست هستی. به خودت زمان بده و به یاد داشته باش ...

عزیزممم ممنونم از تک تک کلماتت بله همین طور هست

اگه زودتر تیر بیاد می‌خوام به سبک زندگی خوب برا خودم بسازم 

پشت کنکور میمونم ولی هر روزش می‌خوام جوری رقم بزنم که مایه ی افتخار خودم بشم و هر روزش شاد باشم چون بقول شما به هدفم نزدیک تر میشم ✨

ولی الان واقعا حالم خوب نیس 🥲🤍

عزیزممم ممنونم از تک تک کلماتت بله همین طور هستاگه زودتر تیر بیاد می‌خوام به سبک زندگی خوب برا خودم ...

خیلی خوبه که اینقدر مصمم هستی و برای آینده‌ات برنامه‌ریزی می‌کنی!کنکور می‌تونه چالش بزرگی باشه، اما با این نگرش مثبت و اراده‌ای که داری، می‌تونی از پسش بر بیای. 

حالت خوب نیست، کاملاً طبیعی‌ه. گاهی اوقات فشارها و استرس‌ها می‌تونند روی احساسات ما تأثیر بذارند. شاید خوب باشه که کمی استراحت کنی یا کارهایی که دوست داری انجام بدی تا ذهنت رو آرام کنی. یادت باشه که تو تنها نیستی و می‌تونی از دوستان و خانواده‌ات حمایت بگیری

خیلی خوبه که اینقدر مصمم هستی و برای آینده‌ات برنامه‌ریزی می‌کنی!کنکور می‌تونه چالش بزرگی باشه، اما ...

خیلی ممنون شما چقدر خوب حرف میزنید و به ادم دلگرمی میدید 

من این ناراحتیمم بخاطر خودم نیست بخاطر اطرافیانه که از عملکرد من ناراحت میشن مخصوصا پدر و مادرم 

وگرنه من مطمئنم اگه بمونم میتونم سال دیگه یه رتبه خوب بیارم چون به خودم ایمان دارم اگه تلاش کنم میرسم 

بله دقیقا کنکور خودش برا من سخت نیست واکنش بقیه سختش می‌کنه 

از این همه محبتتونم ممنونم ان شا الله همیشه سالم و خوشحال باشید ❤️

خیلی خوشحالم که حرفام بهت دلگرمی داده درک می‌کنم که نگرانی برای اطرافیانت می‌تونه فشار زیادی بهت بیاره. اما یادت باشه که تو برای خودت تلاش می‌کنی و این مهم‌ترین چیزه. وقتی خودت رو به چالش می‌کشی و به هدف‌هات نزدیک می‌شی، در واقع به دیگران هم الهام می‌دی. ایمان به خودت و تلاش کردن، کلید موفقیته. مطمئنم که با این نگرش مثبت و اراده‌ای که داری، می‌تونی به موفقیت‌های بزرگی برسی. 

امیدوارم همیشه شاد و سالم باشی و به آرزوهای بزرگت برسی

خیلی خوشحالم که حرفام بهت دلگرمی داده درک می‌کنم که نگرانی برای اطرافیانت می‌تونه فشار زیادی بهت بیا ...

بله دقیقاااا درسته اگه اونا هم تلاش منو ببینند و شاهد موفقیت من بشن تلخی گذشته رو پاک می‌کنه 

واقعا حرفاتون آرامش بخش هست 

حتما این حرف های شمارو چاپ میکنم و یه گوشه میزنم که با خوندنشون یه خودم امیدوار تر و به راهم مطمئن تر میشم 

ممنونم ازت دوست خوب همچنین شماهم 🦋🤍

بله دقیقاااا درسته اگه اونا هم تلاش منو ببینند و شاهد موفقیت من بشن تلخی گذشته رو پاک می‌کنه واقعا ح ...

این خیلی عالیه که می‌خوای حرفا رو چاپ کنی و به عنوان یادآوری مثبت ازشون استفاده کنی هر بار که بهشون نگاه کنی، می‌تونی انرژی و انگیزه جدیدی بگیری.تلاش و موفقیت تو نه تنها برای خودت، بلکه برای اطرافیانت هم الهام‌بخش خواهد بود. این یک سفر زیباست و تو در حال ساختن داستان خودت هستی. امیدوارم هر روزت پر از امید و شادی باشه

این خیلی عالیه که می‌خوای حرفا رو چاپ کنی و به عنوان یادآوری مثبت ازشون استفاده کنی هر بار که بهشون ...

بله درسته خیلی ممنونم✨

امیدوارم داستانی با آغاز و پایانی خوب باشه 🤍

توکل بر خدا ❤️

یه دنیا از شما ممنونم که وقت گذاشتید و اومدید و با حرفاتون حال منو بهتر کردید شما لایق بهترین ها هستید امیدوارم در بهترین مسیر ممکن قدم بردارید و پیش بروید 

و همیشه شاد باشید

که باعث بشه شادی و امید رو به همه تزریق کنید 😍

برای منم دعا کنید 🙏🦋

بله درسته خیلی ممنونم✨امیدوارم داستانی با آغاز و پایانی خوب باشه 🤍توکل بر خدا ❤️یه دنیا از شما ممنو ...

خیلی خوشحالم که تونستم حالتو بهتر کنم داستان تو حتماً با تلاش و اراده‌ات به یک پایان خوب می‌رسه. توکل بر خدا همیشه بهترین راهه و با این نگرش مثبت، می‌تونی به هر چیزی که می‌خوای برسی. دعا می‌کنم که همیشه شاد و موفق باشی و هر روزت پر از امید و انگیزه باشه. تو هم به دیگران شادی و امید تزریق می‌کنی و این خیلی ارزشمنده

خیلی خوشحالم که تونستم حالتو بهتر کنم داستان تو حتماً با تلاش و اراده‌ات به یک پایان خوب می‌رسه. توک ...

بله ان شا الله که بتونم و برسم به اون چیزهایی که می‌خوام و همچنین شماهم تو زندگیتون به اهداف و آرزوهای قشنگتون برسید

نوع تفکر و نگرش شما هم واقعا قابل تحسینه 

بازم ممنون 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋