2777
2789
عنوان

دلدرد از نافه افتادن

49 بازدید | 9 پست

کسی میدونه این نافه افتادن واقعیه یا نه؟اگه یکی نافه ش بیوفته باید برای درمان چیکار کنه

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه جالب سوال منم همینهمن چن روزه دل درد دارم خیلی تشنم میشه و بی حالم مامانم میگه از همین نافهوا ...

نمیدونم والا من از بچگی هر موقع دل درد داشتم مامانم میگفت نافه ت افتاده و دلم رو فشار میداد..الانخودش دل درد داره میگه نافه م افتاده

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

باید پیش کسی ک بلده ناف رو جا بندازه بره

دکتر نمیدونه درمانش چیه؟

نمیدونم اصن تو پزشکی همچین چیزی هست یا نه

😂منم نمیدونم والا ولی تا۵ سال پیش درد ش رو میکشیدم الان چند ساله دیگه حسش نمیکنم

دکتر نمیدونه درمانش چیه؟

ببین ناف ک سر جاش باشه دست بزنی ی کوچولو فشار بدی نبض داری ولی نباشه دست بزنی جاش خالیه مشخصه دارو ک نداره ی کسی ک بلده باید دست کنه نافت و نافتو جم کنه بیاره سر جاش......من نافم افتاده بود وسیله سنگین برداشتم دلدرد داشتم ،حالت تهوع داشتم،معدرت میخوام دستشویی رفتن و نشستن سخت بود برام ی خانم مسن پیدا کردم ناف جا مینداخت ی مقدار درد داشت گفت ک نافت رفته بود تو پهلوت

ببین ناف ک سر جاش باشه دست بزنی ی کوچولو فشار بدی نبض داری ولی نباشه دست بزنی جاش خالیه مشخصه دارو ک ...

وای خیلی دردش وحشتناکه..مرسی عزیزم