2777
2789

پسرم مهرماه میشه سه سالش

عادت بدی ک داره وسیله پرت میکنه مخصوصا موقع عصبانیت

منو باباشو کتک میزنه مخصوصا باشوهرم خیلی لج میکنه، رو بالش بخوابه میره از زیر سرش میکشه، تا میبینه خوابه هرچی دم دستش باشه میکوبه تو صورتش، اب سرد هالی میکنه روش، گوشیامونو پرت میکنه، یهو میبینی تو ماشینیم شیشه رو داد پایین گوشی یا هر وسیله ای ک دم دستش باشه پرت کرد بیرون،وسایل خونمونو از بالکن میندازه، ابو میخوره نصفشوخالی میکنه زمین لیوانو میندازه میشکنه، هرجا بریم هرچی به چشمش بخوره پرت میکنه، ظرف خیلییی میشکنه، کسی راه حلی داره چیکار باید بکنیم؟

چن وقته اینجوریه؟چرا زودتر از مشاور کودک کمک نگرفتی؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر مشاوری چیزی اگه خدایی نکرده پیش فعال باشه الان متوجه بشی بهتر چون کاراش خطرناکه البته میتونه مال گوشیم باشه  واینکه لوسش کرده باشین تو روش خندیده باشید . در مورد گوشیم ساعتشو کم کم کوتاه کن هرچیم گریه کرده برو تو ی اتاق محل نده برا بچه این سنی اینستا زوده واقعا

اره

عزیزم اسم پسر منم پارسا هست ...فوق شیطون تازه ۱سال و نیم هست .....من بچه اولم شیطون بود الان ۱۳سالشه کاملا آروم و باهوش هست ....الان دومی هم شیطونه ولی من دیگه راهو اشتباه نمیرم هر کار اشتباهی کرد روش حساس نشو چون بدتر میشه ...باهاش لجبازی نکن بدتر میشه ....این بچه ها به خاطر هوش بالا اینطورین ....فقط صبر و حوصله داشته باش درست میشه...