2777
2789

اگه حس کنی شوهرت نمیخواد تو خونه و زندگیش باشی و حس کنی اگه تو خونه نباشی شوهرت بابچه هات بهتر رفتار میکنه و براشون پدر بهتریه خونه رو ترک میکنید؟

حامی هم نباشه بی پول مطلق باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر خونه ارو ترک نمیکنم منم میشم یه مادر خوب برای بچه‌ها م بهشون عشق میورزم و به عشق اونا زندگی میکنم تا شوهرم اونجاش بسوزه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خیر خونه ارو ترک نمیکنم منم میشم یه مادر خوب برای بچه‌ها م بهشون عشق میورزم و به عشق اونا زندگی میکن ...

مادر خوب زمانی خوبه و میتونه به بچه هاش آرامش و عشق بده که خودشم حداقل کمی آرامش داشته باشه وقتی اصلا آرامش نداشته باشم چجور مادر خوب باشم

مادر خوب زمانی خوبه و میتونه به بچه هاش آرامش و عشق بده که خودشم حداقل کمی آرامش داشته باشه وقتی اصل ...

می‌دونم عزیزم بعضی حرفا گاهی وقتا شعاری میشه اما بخاطر بچه هات که تنها امیدشون تویی بجنگ برای زندگی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

می‌دونم عزیزم بعضی حرفا گاهی وقتا شعاری میشه اما بخاطر بچه هات که تنها امیدشون تویی بجنگ برای زندگی

میترسم روزی بهم بگن اگه مادرمون نبودی زندگی ما با پدرمون بهتر بود

میترسم روزی بهم بگن اگه مادرمون نبودی زندگی ما با پدرمون بهتر بود

چرا سربسته حرف میزنی کامل توضیح بده ببینیم مشکلت چیه تا راه حل درست و بگیم

چرا سربسته حرف میزنی کامل توضیح بده ببینیم مشکلت چیه تا راه حل درست و بگیم

شوهرم سر کوچک ترین چیزها دعوام میگنه دائم بداخلاقه بیشتر سعی کردم سکوت کنم ادامه نده اما هرشبانه روزم دعواس خب من اگه نباشم دیگه بچه هام آرامش دارن این دعوای شبانه روزی تموم میشه واسشون راحت ترن من مجبور به موندنم میترسم زمانی بچه هام محکومم کنن که باعث شدم اونام آرامش نداشته باشن

شوهرم سر کوچک ترین چیزها دعوام میگنه دائم بداخلاقه بیشتر سعی کردم سکوت کنم ادامه نده اما هرشبانه روز ...

بچه هات اگه ببینم که شوهرت خودش باعث دعوا مرافعه آن مطمئن باش حق و به تو میدن تو فقط باعث این دعواها نباش

شوهرم سر کوچک ترین چیزها دعوام میگنه دائم بداخلاقه بیشتر سعی کردم سکوت کنم ادامه نده اما هرشبانه روز ...

خوب عزیزدل شما نباشین نامادری بیاد که بیشتر اذیت بشن. خودت به خودت کمک کن به خاطر بچه‌ها حتما برو دکتر اعصاب