2777
2789

منم خواهرمو دوس ندارم ببینم اصلا

میبینمش حالم بد میشه، استرس میگیرم دست خودم نیست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوبه زنا عاقل شدن الکی رو داداشاشون تعصب ندارن 

عمه من با اینکه میدونست عموم چه شارلاتانی هست بازم همیشه ازش دفاع میکرد و تو خونشون به خاطر داداشش تو روی شوهر و بچه هاش وای می ایستاد

خواهرو برادر من نهایت بی احترامی رو با پدر و مادرم داشتن 

دو ساله باهاشون قطع رابطه هستم بخاطر پدر و مادرم 

بدجور دل پدر و مادرم رو شکستن، تو مریضی بیمارستان حتی نیومدن بهشون سر بزنن بخاطر اینکه همش دنبال اینن از پدر و مادرم پول بگیرن، سری آخر که بابام دیگه قبول نکرد کمکشون کنه، بی احترامیا و بی شعور بازیاشون شروع شد 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
چه خوبه زنا عاقل شدن الکی رو داداشاشون تعصب ندارن عمه من با اینکه میدونست عموم چه شارلاتانی هست بازم ...

من تنها یه چیز ازشون میخوام که هوای زن و بجشون رو داشته باشن

زندگی کنن و آبرو داری برای پدر و مادرم و من

خواهرو برادر من نهایت بی احترامی رو با پدر و مادرم داشتن دو ساله باهاشون قطع رابطه هستم بخاطر پدر و ...

به قول قدیمیا

بچه برای عوض نه برای هوس

خودشونم بچه خواهند داشت

خواهرو برادر من نهایت بی احترامی رو با پدر و مادرم داشتن دو ساله باهاشون قطع رابطه هستم بخاطر پدر و ...

منم زن داداشم و داداشم با هم دست به یکی کرده بودن که به خاطر گرفتن امتیاز نیان به بابام سر بزنن و بچه نشون بابام ندن

چنان از خجالت جفتشون در اومدم که تو تاریخ باید بنویسن بعدم قطع رابطه 

به قول قدیمیابچه برای عوض نه برای هوسخودشونم بچه خواهند داشت

جفتشون بچه دارن 

جوری  دل مادر و پدرم شکسته که بارها گریه کردن  و من با دیدن گریه پدر و مادرم نابود شدم 

خداییش پدر و مادرم عالی هستن ولی خواهرو برادرم لیاقت ندارن 

به همسرم گفتم اگر من مردم نذار برادرم و خواهرم بیان، کسی که این طور پدر و مادر رو خرد می کنه حتی دوس ندارم سر قبرم بیاد 

منم زن داداشم و داداشم با هم دست به یکی کرده بودن که به خاطر گرفتن امتیاز نیان به بابام سر بزنن و بچ ...

فکر نکنم از داداش و خواهر من و همسراشون کسی کثیف تر روی زمین باشه 

کاشکی پدر و مادرم انقدر بهشون کمک نکرده بودن