2777
2789

من خیلی دارم تقریبا همه رنگ و طیفی نیازه به نظرم البته بیشتر ساده میگیرم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دارم شاید ۳۰-۴۰ تا ..... هر ۲-۳ ماه یبار خیلیاشو رد میکنم 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
خیلی دارم خیلی ها ولی فقط مشکی می‌پوشم همیشه هردفع چن تارو رد میکنم بازم نمیتونم همه رو یحا بدم بره

وای منم خیلی دارم ولی تهش طوسی مشکی میپوشم😂 نمیدونم چرا انقدر خریدم واقعا 

دلمم نمیاد رد کنم بره

نشمردم ولی زیادن و بعضی رنگ ها چندتا هستن ولی تو طرح های مختلف، مشکی، قرمز، یشمی، ابی، پلنگی و ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خیلی خوبه منم دوس دارم بلااستفاده هارو نخرم و رد کنم ولی هی میگم نکنه یه روز به دردم بخوره

نه هیچ بدردت نمیخوره😆فقط فضای کمدت پر میشه من الان شال کرم دارم یکی مشکی یکی ابی و دو سه تا طرح دار تابستونی ک نمیپوشم کلا فقط شال کرم میپوشم

😎💚🐬