2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4971 بازدید | 270 پست
[QUOTE=383787607]منم به این بعد که نگاه میکنم مامان بابام پیر شدن ناراحتم میکنه🥲💔 ولی حتما میام و ...

اره شاید تا اون موقع جهان نابود شده باشه 😂😔

یا کلی جنگ رخ داده باشه نمیدونم 

منم برمیگردم به ده سال گذشته میگم چه قدر زود گذشت کودکی و نووجوونیم و هنوز چه قدر راه دارم... 🥲

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

من فقط میخام بدونم 10ساله دیگه قراره وضعیت ابو برق هوا گرونی کشور چی بشه بچه ها ریپ نزنید من نمیخام تاپیک به حاشیه بره ولی آرزو اینه بهترین ها بشه این فکرایی که تو سر منه نشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آرزو می‌کنم ظهور اتفاق افتاده باشه سختی هاروگذرونده باشیم وهمگی درارامش باشیم ارزومی کنم این فوت های ناگهانی جووونها تموم شده باشه این بیماری های لاعلاج درمان شده باشن این بی بندوباری هاوپاشیدن خانواده ها ودل شکسته ی آدم هایی که خیانت دیدن دیگه نباشه

اوضاع کشورمون خوبی شده باشه، مردم گرفتاری و نگرانی نداشته باشن و دست و بالشون باز شده باشه. 

خدا رو چه دیدین، شاید امام زمان اومد و ما که همه چی رو دیدیم د تجربه کردیم تو عمرمون، آقا رو هم ببینیم...

بچه هام موفق باشن، به درد مردم برسن و دین و دنیای آباد داشته باشن، باعث عاقبت بخیری خودشون و من و باباشون بشن.

من و همسرم هم بازنشست شدیم دیگه، سلامت باشین و خیالمون از بابت بچه ها رااااحت، بریم سفر،  بگردیم، خوشی مردم و ببینیم و ذوق کنیم

دعا کنید ازمون قبول بشم و معلم باشم

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

خونه م ماشین وسایل مورد علاقم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من فقط میخام بدونم 10ساله دیگه قراره وضعیت ابو برق هوا گرونی کشور چی بشه بچه ها ریپ نزنید من نمیخام ...

واییی منم فکر های عجیب و غریب میکنم درباره وضع مملکت 😂😂

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

دلم براتون تنگ شده بود فکر کردم دیگ نی نی سایت نمیاید

سلام عزیزم کمتر میام اصلا وقت نمیکنم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....