2777
2789
عنوان

چن ساعت دیگ میخام نماز شب بخونم بیاین تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 67 پست

الهی همه به حاجت دلمون برسیم 

برای همگی دعا میکنم به حق آقا صاحب الزمان گره از مشکلات همتون باز بشه

خدا به منم کمک کنه ان شاالله که تو این یک هفته آینده به شدت نیازمند نگاه و سایه لطفش هستم 

الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر تو رو خدا انشالله داداش کوچیکم خیلی علاقمند به درس و مدرسه شه و انشالله حتما بره مدرسه و اصلا غایب نشه و انشالله داداشم دوستای خیلی خوب و مودب و درسخونی پیدا کنه و انشالله داداشم ترسو و ساده و مظلوم و کتک خور و فحش خور نباشه و خیلی تو درس پیشرفت کنه و انشالله داداشم تا دکتری درس بخونه و شغل دولتی با حقوق خیلی بالا گیرش بیاد🥹😔.

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش بزرگم و خالم بیان از من و عزیزانم عذر خواهی کنن و برای من و عزیزانم بدجنس و لجباز و بد اخلاق و بددهن و دروغگو و ذاتشون بد نباشه و اصلا آزارمون نده و دیگ اصلا من و عزیزانم رو آزار ندن و ناراحت نکنن و خیلی داداش بزرگم و خالم  برامون مهربون و دلسوز و خوش قلب و دست و دلباز و  حامی مون شن😭..