اگه کشور چین مثل اینسایت تاپیک بزننغذای مورد علاقتون فکر میکنید چیا بگن!!
آبگوشت خفاش
یا چیپس سو سک
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
کدوم قومیت چین ؟ من که میدونم استان سین کیانگ چین که جمعیت زیادی هم داره همشون مسلمان هستن و زبانشون هم ترکی هست غذاهاشون هم اکثرا مثل کباب کوبیده یا برنجی هست مشابه غذاهای ایرانی تقریبا ولی اون چینی های کافر سوسک میخورن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما هم گوسفند میخوریم. حیوون حیوونه. فرقی با هم ندارن. اگه گربه حلال بود قطعا اونم میخوردیم چون انگا ...
نه گربه با گوشفند یکی نکن
البته تو تاریخ بوده تو شرایط قحطی انسان به نوزاد خودش هم رحم نکرده😑
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
کدوم قومیت چین ؟ من که میدونم استان سین کیانگ چین که جمعیت زیادی هم داره همشون مسلمان هستن و زبانشون ...
عالی😍