2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه یا نه

332 بازدید | 41 پست

سلام اول اعتقاد شوهرمو درمورد خیانت بگم ،همیشه میگه:مردی که خیانت کنه حقشه که خیانت ببینه ،این از نظرش 

دوروز پیش توی ایتاش یه شماره ای پیدا کردم به نام النا بعد به شماره زنگ زدم یه دختر ۹،۱۰ساله برداشت حرف نزدم 

پیام داد:شما،من:ببخشید اشتباه شده ،

اون:شماره من را پاک کن

من:چرا

دوباره که زنگ زدم مسدود کرده بود

دوباره با گوشی خودم زنگ زدم دوباره دختره جواب داد گفتم گوشیو بده مامانت بهش گفتم رابطت با شوهرم چیه که گفت گوشیه دخترمه که دستشه و شاد داره و واسه من نیست که باهاش درگیر شدم قطع کرد

دوباره با گوشی خودم زنگ زدم دوباره دختره جواب داد گفتم گوشیو بده مامانت بهش گفتم رابطت با شوهرم چیه ...

رفتم همراه من شوهرم تا چن ماه قبلو نه تماسی نه پیامی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم همراه من شوهرم تا چن ماه قبلو نه تماسی نه پیامی بود

دوباره تماس گرفتم و گوشیو دادم شوهرم و گفتم طبیعی باهاش حرف بزن اونم گفت خانم شما کی هستی و خانومه توضیح داد خانوم شما زنگ زده فلان و فلان بعد گفت میرم شکایت میکنم و پدرتونو در میارمو فلان

دوباره تماس گرفتم و گوشیو دادم شوهرم و گفتم طبیعی باهاش حرف بزن اونم گفت خانم شما کی هستی و خانومه ت ...

دیدیم دوباره خودشون به گوشیه شوهرم زنگ زدن که مرد بود و مرده به شوهرم گفت آقا چی شده و شوهرم گوشیو داد به من و من توضیح دادم که چی شده

دیدیم دوباره خودشون به گوشیه شوهرم زنگ زدن که مرد بود و مرده به شوهرم گفت آقا چی شده و شوهرم گوشیو د ...

بعد مرده گفت این خط ۱۰ ساله مال خودمه چند ماهه دادم دست دخترم که ۹سالشه و کسایی که اشتباه میکنن یا مزاحمش میشن مسدود میکنه خودمون گفتیم که اینکارو کنه

بعد مرده گفت این خط ۱۰ ساله مال خودمه چند ماهه دادم دست دخترم که ۹سالشه و کسایی که اشتباه میکنن یا م ...

بعد بهم گفت حق نداشتی به زنم توهین کنی و مکالماتتون رو دارم و از دستت بخاطر تحمتات شکایت میکنم

نخیر دختر بچه است مشکوک چی بشم والا جای زنه بودم پاره ات میکردم خیلی ببخشید

والا بخدا انقدر چیز میز میبینم و با این پیام قلبم تو دهنم بود خودمم بعدا پشیمون شدم