2777
2789

ما مستاجریم نزدیک دو سال این محله ایم

از وقتی اومدیم اینجا ی پسره هست تو کوچمون همش میفتاد دنبالم و انقد سیریش یبار شمارشو داد بهش پیام دادم گفتم چرا هی اینجوری میکنی و فلان گف باشه دیگه نمیام و اینا بعد پیجش پاک کرد یعنی دیگه پیوی منو نداشت

باز کاراشو ادامه داد همیشه ام من بیرون ک میرم پیاده اون با ماشین میفتاد دنبالم یبار دیگه ک خیلی اومد دنبالم مشستم تو ماشینش گفتم چیه چرا میای، هی پیچوند و بر دم کوچمون پیادم کرد

ولی خب چیز خاصی اونموقه نگفت

الان باز چن وقت بود خیلی تو کوچه اذیت میکرد منم شمارشو داشتم بهش پیام دادم

ادامش تو پستا میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنتا پیام دادیم بعد شروع کرد حرفای چرت و پرت زدن بیا لباتو بخورم و فلان.... 

منم گفتم بلاک میکنم گف اگه بلاک کردی شماره داداتو دارم میرم بهش پیام میدم میگم اجیت بعد امتحانا با پسر میره بیرون میره خونه پسرا😑😑تا گوشیتو ازت بگیرن

حالا داره دروغ میگه ها من اصلا تاحالا با پسر بیرون نرفتم. ولی معمولا بازار زیاد میرم و این عنو تو راه میبینم

هی میخام به بابام بگم ولی بابام خیلی تو این چیزا دکلش داغه اگه بفهمه خون به پا میکنه 

نمیدونم چیکار کنم

از پدرو مادرت کمک بگیرباهاش همکلام نشوووووو

به بابام اگه بگم خون به پا میکنه بخدا 

دلم نمیخاد اینجوری بشه 

اینم گیر داده. میگه یا بام میای بیرون یا میرم به داداشت اینجوری میگم 

حالا اصلا چیزی واسه اثبات حرفش نداره ها 

ولی من دلم نمیحاد خب شر به پا بشهه 

همه حرفاش تو خالی و الکی اصلا نترس ار تهدیداتش با مامانتم حتما صحبت کن

دقیقا میدونم اینو 

ولی خب من خانوادم اصلا خانواده امروزی نیستن افکار قدیمی نه با مامانم راحتم نه بابام 

میدونم اگه یچیزم بگم یا بابام بفهمه شررر به پا میشه