2777
2789
عنوان

تروخدا کنکوریاااا

100 بازدید | 17 پست

منی ک امسال دوازدهمم نهایی خراب کردم

بخوام سالی دیگه ترمیم کنم

و چند درس افتاده داشته باشم

حتما باید شهریور دوباره امتحان بدم ک دیپلم بگیرم؟!

ینی اگه دیپلم نداشته باشم نمیتونم سالی دیگه ترمیم کنم؟

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
باید قبول شی حتما

ینی قبولی با دیپلم ناقص نداره؟

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یا باید شهریور امتحان بدی یا دی

یا تک ماده بزنی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

میتونی با دیپلم ناقصم ترمیم کنی

مطمئنین شنیدم نمیشه

اره یا باید شهریور امتحان بدی یا دییا تک ماده بزنی

یعنی همین درسا رو دوباره شهریور امتحان بدم ک دیپلم بگیرم

دوباره خرداد امتحان بدم ک ترمیم کنم

اره من الان خودم شرایطم همینه

الان راجبش خوندم میگن حتما باید دیپلم داشته باشی

ینی اگه خرداد درسی افتادی حتمن دوباره ازمون بدی قبول شی

که بعد بتونی ازمون خرداد سال دیگه رو بدی و ترمیم کنی

یعنی همین درسا رو دوباره شهریور امتحان بدم ک دیپلم بگیرمدوباره خرداد امتحان بدم ک ترمیم کنم

بله

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

الان راجبش خوندم میگن حتما باید دیپلم داشته باشیینی اگه خرداد درسی افتادی حتمن دوباره ازمون بدی قبول ...

عزیزم اینجوری نیست دارم میگم من الان توی همین شرایطم چرا باید بهت دروغ بگم؟

الان نمره ای که بگیرم هم واسه دیپلمم حساب میشه و هم ترمیم معدلم قبلا اینجوری نبود تازه تغییرش دادن

ولی سعی کن بخونی چون خیلی رو مخ میشه شرایط

عزیزم اینجوری نیست دارم میگم من الان توی همین شرایطم چرا باید بهت دروغ بگم؟الان نمره ای که بگیرم هم ...

ببخشید متوجه نشدم

یعنی باید دیپلم بگیریم؟

اگه دیپلم نداشته باشیم و چند درسمون افتاده باشیم نمیشه ترمیم کزد؟

ببخشید متوجه نشدمیعنی باید دیپلم بگیریم؟اگه دیپلم نداشته باشیم و چند درسمون افتاده باشیم نمیشه ترمیم ...

نه ببین تو شهریور امتحان میدی اگه قبول شدی خب چه بهتر دیپلمتو میگیریو سال بعدم ترمیم 

ولی اگه شهریور قبول نشی باید پروندتو از مدرسه خودت برداری ببری مدرسه بزرگسال و دی ماه امتحان بدی که اگهه بازم قبول شدی بازم چه بهتر دیپلم میگیریو ترمیم میزنی واسه سال بعد ولی اگه بازم دی ماه قبول نشدی و تو فرض کن در حال حاضر دیپلمم نداری دی ماهم پاس نشدی 

اینجا تو بازم میتونی ترمیم ثبت نام کنی و خرداد درساتو ترمیم کنی و اون نمره ای که خرداد ماه میگیری هم میشه نمره دیپلمت هم نیشه نمره ترمیم معدلت اگه نفهمیدی بگو بازم برات توضیح بدم

نه ببین تو شهریور امتحان میدی اگه قبول شدی خب چه بهتر دیپلمتو میگیریو سال بعدم ترمیم ولی اگه شهریور ...

ببخشید یه سوال دیگه

میتونم به اختیار خودم شهریور امتحان ندم و مدرسه بزرگسالان روهم ثبت نام نکنم؟

یعنی هدفم این باشه ک کلا امتحان ندم تا خرداد سال بعد ترمیم میخوام بکنم

دراصل دیپلم ندارم

ببخشید یه سوال دیگهمیتونم به اختیار خودم شهریور امتحان ندم و مدرسه بزرگسالان روهم ثبت نام نکنم؟یعنی ...

بخدا اینو اطلاع ندارم الکی بهت نگم

ولی تا اونجایی که میدونم نه فکر نکنم بشه چون توی مدرسه دانش اموز نیستید و شمارو قبول نمیکنن حتما باید پروندتو از اونجا ببری