2777
2789
عنوان

کسی که سه سال منتظر مونده

54 بازدید | 2 پست

یه پسره ای حدود یه ماه پیش بهم پیام داد و گفت من قبلا با شما دوست بودم 

منم اصلا یادم نمیومد هر چی ازش سوال پرسیدم و  مبهم جواب میداد 

تا اینکه پیامای سه سال پیش رو فرستاد که یکم چت کرده بودیم اما دوست نبودم باهاش

بعد گفت من تاحالا با هیچ دختری چت نکرده بودم و تو اولین نفر بودی و دلم میخواد باهم چت کنیم و دوست باشیم

میگفت توی این سه سال پیام مینوشتم و میفرستادم اما سریع حذف میکردم یا لغو ارسال میزدم و خجالت میکشیدم تو این سه سال حرف دلمو بگم

من جوابشو نمی‌دادم اما دیدم خیلی اصرار میکنه و پیام میده و یه جورایی دلم سوخت براش بهش گفتم باشه فقط به عنوان دوست معمولی چت کنیم

اوایل خیلی پیام میداد ولی الان زیاد هم آنلاین نمی‌شه و میگه سرش شلوغه

منم بهش حسی ندارم و حس عذاب وجدان دارم و نمیخوام چت کنم 

چیکار کنم که هم بهش پیام ندم هم اون ناراحت نشه

منم شیرفرهاددد شیره پایین بررهه🦁

آخه برام عجیب بود که حتی اسمم رو نمیدونست اما پیگیر بود تو این سه سال و توی این سه سال نوتیف پیام میومد اما میرفتم ببینم کیه میدیدم پیامی نیست 

منم شیرفرهاددد شیره پایین بررهه🦁

راحت باش، دیگه بهش پیام نده. اگه ناراحت بشه، مشکل خودشه. نباید بخاطر عذاب وجدان خودتو مجبور کنی. فقط صاف بگو که حسی نداری و نمیخوای ادامه بدی. گند نمیزاری بهش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.